cookie-og-privatlivspolitik
Det Gule Palæ har haft en positiv indflydelse på besøgstallene hos Gedser Remise.
Det Gule Palæ har haft en positiv indflydelse på besøgstallene hos Gedser Remise.
Foto: Claus Hansen

Guldborgsund

Rekordmange besøgende

Gedser Remise har slået sine egne besøgsrekorder denne sæson. Men selv om der aldrig har været flere forbi den gamle remise, er sæsonen ikke ovre.
14. september 2019 kl. 06:27 Af Andreas Johansen

Annonce

GEDSER Finn Rasmussen er en glad mand. Han er formand for Bevaringsforeningen Gedser Remise, og som han selv siger det, så har han svært ved at få hænderne ned.

- Vi har haft kanontravlt hele sommeren, må jeg sige. Vi har haft flere end 8.000 mennesker forbi Gedser Remise denne sæson, og hvis jeg sammenligner med sidste år, hvor vi også satte rekord, er vi cirka 2.000 gæster foran, hvis vi ser på samme tid sidste år, fortæller bestyrelsesformand Finn Rasmussen.

De mange besøgende har i særdeleshed været glade for de mange forskellige initiativer, der hele tiden sørger for, at der er afveksling i, hvad man kan se på den gamle remise.

- Vi prøver hele tiden at lave noget nyt, så der er en grund til at komme og besøge os igen. Det har jo resulteret i, at vi har haft 38 fyldte busser forbi, og det kan ses på besøgstallene, fortæller Finn Rasmussen.

Og selv om sommeren er gået over i efteråret, og vejret ikke er, hvad det var tidligere på sæsonen, er der stadig godt gang i remisens besøgstæller.

- Sidste weekend var der 280 mennesker, der kiggede forbi. Realsania kiggede forbi - de har jo givet 850.000 til remisen og et par hundrede tusinde mere til Det Gule Palæ, så det ville de gerne se på, hvordan deres fondsmidler var brugt. Så de kom 130 mand høj til mad og en rundvisning. Det var simpelthen alletiders dag, hvor vi fik mad fra Gedser Røgeri, og de fik den store rundvisning, fortæller Finn Rasmussen.

Og selv om remisen i øjeblikket slår besøgsrekorder, er de næste nye tiltag allerede i kikkerten.

- I år var vi ude og køre skinnebussen med turister, det gav også nogle flere besøgende. Senere på året skal vi køre juletog, siger formanden.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJØRN BOESKOV

Svaret blæser i vinden 27. maj 2020 kl. 19.04

AF: JOHN WENNERWALD

Snot for sig og skæg for sig 24. maj 2020 kl. 22.47

AF: JOAN GERTI KRAGH

Grøn Genstart,… 18. maj 2020 kl. 12.53

AF: JOHN WENNERWALD

Skeletterne vælter ud af skabet 17. maj 2020 kl. 20.59

AF: FREDDI HANSEN

Det Falsterske dige 16. maj 2020 kl. 01.09

AF: MARTIN WOUTERS

brædder ønsker hurtigt… 15. maj 2020 kl. 16.47

Annonce