cookie-og-privatlivspolitik
Rikke og Frank Mørn skal nu kaste sig over andre projekter.
Rikke og Frank Mørn skal nu kaste sig over andre projekter.
Foto: Anders Knudsen

Guldborgsund

Restaurant Liva er blevet solgt

Ejerne har siden før covid-19 forsøgt at afhænde stedet, og nu er det lykkedes.
03. marts 2021 kl. 20:30 Af Andreas Johansen

NYKØBING Det franske køkken hos restaurant Liva rykker et par breddegrader tættere på ækvator og bliver for fremtiden italiensk i stedet.

Rikke og Frank Mørn, der har drevet restaurant Liva, har gennem over et år forsøgt at afhænde lokaliteten til nye kræfter, og nu er det endelig faldet i hak, forklarer Frank Mørn.

- Salget kom i stand gennem en bekendt, som selv har en del med restaurationsbranchen at gøre. En kok, han havde ansat, var interesseret i at overtage lokalerne, og det endte heldigvis med at lykkes, forklarer Frank Mørn.

Men det er ikke bare kvadratmeterne, der følger med i salget. Den nye chef i lokalerne, Mario, der som fuldblodsitaliener kommer til at stå i spidsen for "Igiganti, Restorante Italiano," overtager også de dygtige mennesker, der har været afgørende for stedet, forklarer Frank Mørn.

- Det er rigtig dejligt, at det meste af personalet og ikke mindst de elever, vi har, får lov til at fortsætte under den nye ejer. Det betyder meget for os. Og så er det jo bare rigtig fedt at se, at stedet bliver overtaget af folk med en reel interesse i at lave spændende, autentisk mad - jeg ved, Mario laver rigtig god italiensk mad, uddyber Frank Mørn.

Annonce

Det er nu ikke, fordi Frank og Rikke Mørn skal ned i tempo.

De har længe gået og drømt om at få lidt mere tid til andre projekter, restaurationsbranchen er jo en travl en af slagsen, men hverken Rikke eller Frank kommer til at gå og kede sig for fremtiden.

- Vi har stadig bageriudsalget på Marielyst, så der får vi begge travlt henover sommeren, og jeg startede et inventarfirma med fokus på genbrug her i 2020, som har klaret sig over al forventning. Og jeg kan ikke rigtig undvære et køkken i længden, så jeg satser på, jeg skal ud og hjælpe venner og kollegaer et par dage om ugen i højsæsonen, forklarer Frank Mørn.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Stressramte i Folketinget 18. april 2021 kl. 22.01

AF: TOM AHLQVIST

Venstre kan man stole på! 17. april 2021 kl. 15.44

AF: JOHN B. HANSEN

Pool Sommerhuse Marielyst 13. april 2021 kl. 23.44

AF: JOHN WENNERWALD

Radio Loud 11. april 2021 kl. 22.42

AF: HENRIK TONNESEN

Lokalbanerne er også velfærd! 10. april 2021 kl. 19.49

AF: TOM AHLQVIST

Nedrivningstruede… 08. april 2021 kl. 13.33

Annonce

ANNONCE