cookie-og-privatlivspolitik
Holdet bag næste sommers udgave af Nykøbing Falster Revyen har indspillet en julesang.
Holdet bag næste sommers udgave af Nykøbing Falster Revyen har indspillet en julesang.
Foto: Nykøbing Falster Revyen

Guldborgsund

Revyen udgiver julesang

For andet år i træk udgiver Nykøbing Falster Revyen en julesang. Det er det kommende års revyhold, der har været i studiet.
01. december 2021 kl. 09:59 Af Jakob Poulsen

NYKØBING Sommerrevy, vinterrevy - og nu også revy-julesang. Folkene bag Nykøbing Falster Revyen ligger ikke på den lade side, og i anledning af at det i dag som bekendt er 1. december, er revyen for andet år i træk klar med en julesang med masser af glimt i øjet.

Sidste år udgav revyen for første gang en julesang, og det blev så positivt modtaget, at man besluttede at gentage succesen i år. Hele revyholdet til næste års sommerrevy har derfor været en tur i studiet for at indspille dette års julehit fra revyen, som har fået titlen "En lysende stjerne".

- Sidste års julesang med tilhørende video blev set og hørt af rigtig mange mennesker og radioerne var flinke til at spille den, og vi fik sparket julen i gang.

- Så vi tænkte, at nu gør vi det én gang til og i modsætning til sidste år, så er årets julesang en rigtig jule-ballade.

- Revyholdet var straks med på at gå i studiet og indspille den, og det blev til en rigtig hyggelig aften hvor alle hyggede sig og hvor der også blev snakket og vendt de første idéer til sommerens revy, fortæller revydirektør Mickey Pless i en pressemeddelelse.

Annonce

- Vi kigger jo ind i en jubilæumssæson med vores 110-års jubilæum, og det er klart, at revyen og hele det sceniske udtryk kommer til at have jubilæet som omdrejningspunkt.

- Først skal vi dog lige have premiere på vores nyeste tiltag, nemlig Nykøbing Falster Vinterrevy, som spiller fra 13.-23. januar på Nykøbing F. Teater. Men allerførst er det jul, og vi håber at vores nye sang kommer til at glæde rigtig mange mennesker, tilføjer han.

Det er Rasmus Krogsgaard, der har skrevet teksten til "En lysende stjerne", og Mickey Pless har komponeret musikken.

Revyholdet består udover de to - hvoraf sidstnævnte er kapelmester - også af Bente Eskesen, Kristine Yde, Troels Malling og Gordon Kennedy.

Der er også indspillet en musikvideo med sangen. Den kan ses både på YouTube og på revyens hjemmeside.

AnnonceKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Vindmøller og Power-to-x anlæg 14. januar 2022 kl. 00.23

AF: PER HØYEM

Leo Christensen og Vindmøller 09. januar 2022 kl. 11.48

AF: PER THOMSEN

Aotocampere Stubbekøbing 23. december 2021 kl. 18.41

AF: PER HØYEM

Power-to-x- anlæg og Vindmøller 23. december 2021 kl. 15.16

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen 21. december 2021 kl. 19.39

AF: MARIA SCHOUW NIELSEN

Specialskolen Lolland - er… 18. december 2021 kl. 19.56

Annonce

ANNONCE