cookie-og-privatlivspolitik

16

Billeder


Foto: Flemming Keith Karlsen

Guldborgsund

Revyholdet satte gang i gågaden

BILLEDSERIE OG VIDEO: Onsdag åbnede billetsalget for Nykøbing Falster Revyen 2021. Det blev markeret på behørig vis foran teatret. På den første åbningsdag blev der solgt 470 billetter.
02. juli 2020 kl. 12:20 Af Manfred Sørensen

NYKØBING - Vi er rigtig mange, der i den grad savner årets udgave af Nykøbing Falster Revyen. Men i går var der et plaster på såret - et stort et af slagsen. For hele revyholdet anno 2021 med revydirektør Mickey Pless i spidsen dukkede op ved Nykøbing F. Teater, hvor flere hundrede var klar til at tage imod.

- Det var for at markere starten på billetsalget for næste års revy, men i høj grad også for at hilse på her i Nykøbing, hvor vi har oplevet så stor opbakning, lød det fra Mickey Pless.

De fremmødte blev budt på kaffe og kage fra Steen's Bageri på Stubbekøbingvej - en meget lækker belgisk chokoladekage med saltkaramel og ristede mandler.

De 300 stykker kage fik hurtigt ben at gå på, mens næste sommers skuespillerhold bestående af Silas Holst, Rasmus Krogsgaard, Pernille Schrøder, Karsten Jansfort og Rikke Buch Bendtsen stemte i til en ordentlig omgang fællessang i Østergågade med alt lige fra "Så længe jeg lever" til "Se Venedig og dø".

Stemningen var helt i top, blandt andet hos ægteparret Helge og Vinnie Hansen, der havde taget turen fra Nakskov.

Annonce

- Det er alletiders med sådan et arrangement. Og nu har vi så også sikret os billetter til forestillingen lørdag 26. juni. Vi glæder os allerede, sagde de samstemmende.

Nu gælder det bare om at tælle ned - der er kun 343 dage til premieren 10. juni 2021 ...

Klik på billedet herover for at se flere billeder og klik herunder for at se videoklip fra arrangementet.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Radio Loud 11. april 2021 kl. 22.42

AF: HENRIK TONNESEN

Lokalbanerne er også velfærd! 10. april 2021 kl. 19.49

AF: TOM AHLQVIST

Nedrivningstruede… 08. april 2021 kl. 13.33

AF: LINDA SOMMER

Respekt for Maribo domkirke 05. april 2021 kl. 16.43

AF: JOHN WENNERWALD

VM i Qatar 05. april 2021 kl. 09.32

AF: JESPER LORENTZEN

Biodiversitet og vejkanter 03. april 2021 kl. 19.00

Annonce

ANNONCE