cookie-og-privatlivspolitik

7

Billeder

Forrest fra venstre: Mickey Pless, Pernille Schrøder og Troels Malling, bagest fra venstre Rasmus Krogagaard, Rikke Buch Bendtsen, Henrik Koefoed.

Guldborgsund

Revyholdet ser frem til en herlig sommer

Tradition genoptaget: Revyen blev budt velkommen til byen.
16. maj 2019 kl. 20:14 Af Pia Winther

Annonce

NYKØBING Sommervejret viste sig bestemt ikke fra sin bedste side, da holdet bag årets Nykøbing F. Revy steg om bord i en af Brandmuseets gamle brandbiler for at køre gennem Nykøbings gader torsdag eftermiddag.

Men kørt blev der, og med Jørgen Ottesen, formand for Brandmuseet, bag rattet gik turen i den gamle brandbil gennem Jernbanegade, hen over Lilletorv, op gennem Østergågade, videre til Slotsgade og Lille Kirkestræde, hvor der var indlagt et kort stop på Marinestuen, inden turen sluttede foran Nykøbing F. Teater, hvor Flemming Krøll bød velkommen til publikum.


En flise til Gordon

- Inden jeg giver ordet videre til Pernille Schrøder og Mickey Pless, skal vi lige afsløre Årets Revyflise, sagde Flemming Krøll, mens revyholdetog publikum samlede sig omkring den tildækkede flise lige ved indgangen til teatret.

Årets Revyflise (for sæsonen 2018) gik til skuespilleren Gordon Kennedy.

Jørgen Ottesen fra Brandmuseet havde også taget en gave med til revyholdet. Et billede fra 1957, hvor sommerens revyhold fra dengang var på sommerudflugt i den samme gamle brandbil.

Derefter bød Pernille Schrøder velkommen og fortalte lidt om årets medvirkende.

- Henrik Kofoed har været med i Nykøbing F. Revyen i 2013, og det kunne han egentlig meget godt lide, så nu er han tilbage. Og så har vi en genganger mere, nemlig Rasmus Krogsgaard., sagde Pernille.

- Vi har også et par nye ansigter, som vi har glædet os til vise frem for jer, og vi har også glædet os til at vise jer frem for dem, spøgte Pernille Schrøder, inden hun præsenterede Rikke Buch Bendtsen, der har lavet masser af revyer rundt omkring i landet, og Troels Malling, som vi forventer os meget af. I øjeblikket laver vi mange danseprøver, og her er Troels altså fantastisk. Han holder pause hele tiden, fordi han simpelthen lærer vores dansetrin lynhurtigt, sagde Pernille, inden hun gav mikrofonen videre til Mickey Pless.

- Og nu vil jeg så gerne synge åbningsnummeret, spøgte Mickey Pless, der dog nøjedes med at byde velkommen og lovede, at det blev en hammergod revy. Vi har alt for mange numre, vi har nok en 4, 5, 6 numre, der skal sorteres fra. Men det er jo et luksusproblem, når man laver revy, sagde Mickey Pless,

- Vi glæder os rigtig meget til at åbne dørene 13. juni og byde folk velkommen til en herlig sommer i Nykøbing F. Revyen, sluttede Mickey Pless.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Endelig ændres voldtægtsparagraffen 23. februar 2020 kl. 21.40

AF: MARTIN WOUTERS

per 1. marts har vi en… 21. februar 2020 kl. 15.06

AF: MARTIN WOUTERS

per 1. marts har vi en… 21. februar 2020 kl. 15.06

AF: JOHN WENNERWALD

Tak til borgerne 16. februar 2020 kl. 21.15

AF: BJARKE ROSENKILDE

Beåndet eller åndløs 16. februar 2020 kl. 19.58

AF: TOM AHLQVIST

Nok er Nok. 13. februar 2020 kl. 23.06

Annonce