cookie-og-privatlivspolitik
Socialdemokratiet Guldborgsunds kredsformand gennem de seneste fire år Henning Kamper sagde onsdag farvel. Han regner dog med at deltage som menigt medlem i fremtiden i diverse arrangementer i partiet.
Socialdemokratiet Guldborgsunds kredsformand gennem de seneste fire år Henning Kamper sagde onsdag farvel. Han regner dog med at deltage som menigt medlem i fremtiden i diverse arrangementer i partiet.
Foto: Niki Treumer Mogensen

Guldborgsund

S-veteran takkede af

Siger farvel efter 35 år i Socialdemokratiets frontlinje lokalt.
17. september 2020 kl. 16:30 Af Niki Treumer Mogensen

Annonce

GULDBORGSUND Onsdag aften lidt efter efter klokken 21.30 prøvede Henning Kamper noget, han ikke har prøvet i 35 år: at være menigt medlem af Socialdemokratiet.

Efter blandt andet tre perioder i Rødby Byråd, to i det tidligere amtsråd, tre i Nykøbing og Guldborgsund Byråd, et utal af udvalgsposter, herunder som formand, og senest fire år som kredsformand i Socialdemokratiet Guldborgsund takkede han af ved dennes generalforsamling.

- Det er med vemod og med lettelse, at jeg siger farvel, og der har ikke manglet opfordringer til at fortsætte to år mere hen over næste års kommunalvalg, men jeg synes, at det er passende nu, og jeg stopper, mens det går godt, siger han.

- Jeg er 71 år, og her under coronavirussen har jeg tænkt, at sådan noget med kongres i Aalborg med 1.500 mennesker, når der er det igen, det var nok ikke en god ide, mener Kamper.


Roser fra partikammerater

Farvellet var annonceret på forhånd, og S-nestoren blev hyldet talrige gange.

Et medlem indledte i sin kommentar til beretningen roserne med et tak for det arbejde, Henning Kamper havde gjort i mange år, og byrådsmedlem og borgmesterkandidat Simon Hansen fulgte op.

- Tusind tak for din store indsats for partiet, sagde han blandt andet, mens folketingsmedlem Lennart Damsbo-Andersen sagde:

- Tak til dig, Henning, for dit arbejde som kredsformand og for snakke i forhold til folketingsvalg, sagde han.

Til slut bød også kasserer og byrådsmedlem Martin Pedersen ind:

- Nu går den gamle hjem. Vi kommer til at savne dig, Henning, mange tak for det super samarbejde.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

AF: JOHN WENNERWALD

Nåede du det, du ville? 18. oktober 2020 kl. 22.02

AF: MARTIN WOUTERS

digelaget og kommune vil… 17. oktober 2020 kl. 16.16

AF: MARTIN WOUTERS

falck sidste arbejdsdag i Guldborg 15. oktober 2020 kl. 15.46

AF: LINDA SOMMER

Velkomstporten til Danmark 13. oktober 2020 kl. 20.14

Annonce