cookie-og-privatlivspolitik
I de næste uger kører der ikke tog mellem Nykøbing og Orehoved i aften- og nattetimerne fra fredag til søndag på grund af sporarbejde. Passagererne skal i stedet med togbus på strækningen.
I de næste uger kører der ikke tog mellem Nykøbing og Orehoved i aften- og nattetimerne fra fredag til søndag på grund af sporarbejde. Passagererne skal i stedet med togbus på strækningen.
Foto: Claus Hansen/arkivfoto

Guldborgsund

Så er det tid til togbusser igen

Adskillige aftener fra nu og frem til starten af februar kører der ingen tog mellem Nykøbing og Orehoved.
03. december 2019 kl. 10:20 Af Jakob Poulsen

Annonce

FALSTER At DSB indsætter togbusser på Sydbanen til og fra Nykøbing er efterhånden ikke noget særsyn. Det er sket flere gange i løbet af det sidste års tid, og nu sker det igen flere gange om ugen i aften- og nattetimerne.

Det skyldes, at Banedanmark fortsætter arbejdet med at elektrificere strækningen.

Arbejdet begyndte søndag aften og fortsætter i denne uge frem til og med torsdag aften og natten til fredag. Derefter holdes der pause fredag og lørdag, inden man atter kører på fra søndag til torsdag i næste uge, og det samme er tilfældet i ugen efter.

Mellem jul og nytår er der ikke noget sporarbejde, så der kører togene som normalt, men fra og med søndag 5. januar genoptages arbejdet i de følgende fem uger fra søndag til og med torsdag. Det hele skulle dermed efter planen være overstået fredag 7. februar.

Togbusserne holder ved stationerne i Orehoved, Nørre Alslev, Eskilstrup og Nykøbing. Passagerer på de berørte afgange skal være forberedte på længere rejsetid. Vil man være helt ajour om konkrete afgange, kan man klikke ind på rejseplanen.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BUPL SYDØST

BUPL: Stop den onde SFO-spiral 10. august 2020 kl. 14.48

AF: JOHN WENNERWALD

Mundbind i flextrafik 09. august 2020 kl. 21.38

AF: HANS JØRGEN JØRGENSEN

Torvet i Nykøbing 08. august 2020 kl. 14.22

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

Annonce