cookie-og-privatlivspolitik
Leder af Sakskøbing Sportscenter, Janne Hansen, forklarede og leverede svar ud fra den foreløbige skitsetegning, som tidligere på ugen blev præsenteret i Folketidende.

2

Billeder

Leder af Sakskøbing Sportscenter, Janne Hansen, forklarede og leverede svar ud fra den foreløbige skitsetegning, som tidligere på ugen blev præsenteret i Folketidende.
Foto: Claus Hansen

Guldborgsund

Sakskøbings sportscenter skal slet og ret kunne alt

Fremtidige behov i et moderne sportscenter blev vendt og drejet.
15. marts 2019 kl. 20:39 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

En moderne springgrav, tribunepladser til op mod 500 publikummer samt et nyt udsugningsanlæg og en masse spejle i den "lille" multihal klos op af den nye Hal A. Det er alt sammen eksempler på nogle af de mange idéer, ønsker, behov og tanker, som torsdag aften blev vendt og drejet til borgermødet omkring fremtidens sportscenter i Sakskøbing. Omkring 15 repræsentanter fra det lokale foreningsliv mødte således frem i sportscentrets Grønnegården for at levere input til centerleder Janne Hansens notathæfte.


Håndbold på en springgrav

- Kan man spille håndbold oven på en springgrav? lød det undervejs.

Og jo, det kan man i andre moderne haller. Spørgsmålet, der blev drøftet hos de fremmødte, var herefter, om en springgrav, der ville kunne hejses op og sænkes ned igen under et håndboldhalgulv ved hjælp af tryk på en enkelt knap, mon ville være en god idé i Hal A eller Hal B. Og nu talen falder på Hal B, så er det netop foran denne hal, at der er planer om at opføre en midlertidig hal i den periode, hvor den gamle Hal A skal rives ned.

- Der er en midlertidig hal i Køge, som vi måske kan være heldige at få, når de er færdige med at bruge den. Den er lidt mindre, end hvad der svarer til en håndboldhal, og den vil kunne være på flisearealet foran Hal B, lød det fra Janne Hansen om den løsning, som kan komme til at blive en realitet, når der skal nedrives.

Først skal der dog søges fondsmidler, og det arbejde venter forude i den nærmeste fremtid, når der er indskrevet de sidste ønsker og behov i forhold til arkitekternes videre arbejde med fremtidens sportscenter.

- Der er ingen af os, som ved, hvad behovet er om 20-25 år. Men jeg tænker, at alt kan lade sig gøre med det her bud. Der er tænkt fleksibilitet overalt, og huset skal også kunne alt, lød det fra Janne Hansen som noget af det sidste på en aften, hvor den foreløbige skitsetegning over fremtidens sportscenter i Sakskøbing blev nøje studeret.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Bananrepublikken Danmark 19. maj 2019 kl. 23.27

AF: LEIF A. JENSEN

Gylden mammon S garanti for… 16. maj 2019 kl. 21.25

AF: STEEN BAHNSEN

Lukning af Dannelunde… 16. maj 2019 kl. 14.27

AF: CARSTEN GRACE HARDINGTON

Gerninger, beregnet på at… 14. maj 2019 kl. 09.49

AF: STEEN BAHNSEN

AF: JOHN WENNERWALD

Regeringens bluffnummer 12. maj 2019 kl. 21.24

Annonce