cookie-og-privatlivspolitik
Politikerne har stort udbytte af besøg i blandt andet børnehaver, men coronavirus har sat dem på pause.
Politikerne har stort udbytte af besøg i blandt andet børnehaver, men coronavirus har sat dem på pause.
Foto: Anders Knudsen/arkiv

Guldborgsund

Savner dialog-møder med institutioner

Politikeres møder med skoler og børnehaver er udsat på grund af coronavirus.
23. oktober 2020 kl. 20:30 Af NikeTreumer Mogensen

Annonce

GULDBORGSUND Børn, familie og uddannelsesudvalget i Guldborgsund Kommune tager i løbet af den fireårige valgperiode rundt og besøger alle offentlige børnehaver og skoler i kommunen.

Besøgene suppleres af dialogmøder, men den seneste runde af disse måtte aflyses som følge af coronavirussen.

Forsamlingsforbuddet på grund af pandemien gjorde, at mødet med dagtilbud 21. september og skoler 29. september ikke blev til noget, og det huer ikke udvalgsformand Simon Hansen (S).

- Det ligger os meget på sinde. Vi savner at have den dialog med vores forældrebestyrelser, som vi plejer at have, siger han og uddyber:

- Jeg synes, at det har været kendetegnende for udvalget i denne periode, at det, når vi har været til dialogmøder eller ude på besøg, kommer tilbage med ny viden, der giver grundlag for politiske diskussioner, og som kan hjælpe med vores retning i arbejdet. Vi har brug for input fra dem, der arbejder med det i hverdagen, og det har vi manglet lidt i år.

Før coronavirussens ankomst lokalt i marts havde der ellers været gode dialogmøder i denne byrådsperiode, siger politikeren, der derfor håber, at de snart kan arrangeres igen:

- Vi afventer lige, hvad der kommer af udmeldinger om det forsamlingsforbud, der indtil videre gælder til 31. oktober. Jeg håber rigtig meget, at vi kan lave et dialogmøde i en eller anden form før jul.

Statsminister Mette Frederiksen (S) var torsdag ude at sige, at der inden længe vil komme nye restriktioner som følge af smittestigningen. Om de inkluderer en forlængelse eller skærpelse af forsamlingsforbuddet vides ikke ved deadline. KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

john brædder ønsker at folk… 24. november 2020 kl. 09.12

AF: JOHN WENNERWALD

Regionen hjælper minkavlere 22. november 2020 kl. 21.48

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: NILS JØRGENSEN

Torvet Nykøbing 16. november 2020 kl. 16.03

AF: JOHN WENNERWALD

Goddag til kontantløst samfund 15. november 2020 kl. 21.43

Annonce