cookie-og-privatlivspolitik
Arkivfoto
Foto: Anders knudsen

Guldborgsund

Sax-Trans i en kæmpe udvidelse

Der er brug for meget mere plads på Kroggårdsvej 34-36.
08. juli 2019 kl. 16:00 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

Den suverænt største udvidelse siden etableringen på Kroggårdsvej tilbage i 2006.

Det er lige præcis, hvad der nu er sat gang i hos Sakskøbing-virksomheden Sax-Trans, hvor direktør Flemming Werner Jensen fortsat kan se store muligheder for at bevare en stærk position på transportmarkedet. Der er dog brug for en stor udvidelse, og den er allerede sat i gang.

- Vi har startet byggeri op på Kroggårdsvej, hvor bygningsmassen bliver fordoblet. Vores terminal er blevet for lille, så vi er i pladsmangel, fortæller Flemming "Sax-Trans" W. Jensen.

Der bliver med den store udvidelse tale om et byggeri for i alt otte millioner kroner, og ifølge direktøren for Sax-Trans sker det for at imødekomme flere behov.

- Udvidelsen bliver foretaget for at tilgodese vores medarbejdere, der vil få markant bedre arbejdsforhold og dermed også bedre mulighed for at servicere, tilføjer Flemming W. Jensen.


Det er gået i 40 år

Spørger man til, om det med den ganske store udvidelse egentlig ikke går ret godt for virksomheden - måske bedre end nogensinde - lyder der i vanlig stil et hurtigt svar den anden vej fra direktøren for Sax-Trans. Et svar, som nok er det tætteste, man kan komme på at fastslå, at det går rigtig godt for virksomheden, der blev startet tilbage i 1977.

- Vi er i en branche, hvor vi ikke er vant til at tjene mange penge. Men nu er det gået i mere end 40 år, så mon ikke også det går nogle år endnu. Vi må jo sige, at vi lige nu nærmest drukner i godsmængder og succes, lyder det i en munter tone fra en tilfreds direktør.

Der er da heller ikke noget at sige til, at humøret er højt, og tilfredsheden med udviklingen i Sax-Trans er tilsvarende høj på Kroggårdsvej. Her er det - med Flemming W. Jensens egne ord - gået fra én mand til nu næsten 100 i de godt fire årtier.

Naturligvis har der været udfordringer undervejs, ikke mindst med for år tilbage at få afviklet transporter med store modullastvognstog, men udfordringerne er blevet løst hen af vejen.

Nu gælder det så en fordobling af byggemassen.

- Det er ikke den største investering for virksomheden i ét hug. Men det er den største udvidelse siden etableringen på en bar mark i 2006 her på Kroggårdsvej. Og vi ligger stadig lige midt på nordsyd-aksen, midt i østvest-aksen mellem Nakskov og Østfalster og tæt på motorvejen. Ud fra et logistisk synspunkt det eneste rigtige sted, tilføjer Flemming W. Jensen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

AF: MARTIN WOUTERS

sejlrende og rensning 21. juli 2020 kl. 20.58

AF: JOHN WENNERWALD

Kan pensionsalderen gå den… 20. juli 2020 kl. 11.28

Annonce