cookie-og-privatlivspolitik
Folkene bag Den Grønne Verden står klar til at hjælpe med testen lørdag.
Folkene bag Den Grønne Verden står klar til at hjælpe med testen lørdag.
Foto: Anders Knudsen

Guldborgsund

Sidste test før lancering

Skaberne af applikationen GastroGo tester deres produkt af for sidste gang lørdag.
26. februar 2021 kl. 08:51 Af Andreas Johansen

SYDFALSTER Der bliver knoklet på holdet bag GastroGo i disse dage.

Produktet, der agerer bindeled mellem lokale restauranter og kunderne, nærmer sig tiden for sin planlagte lancering her i foråret, og derfor laver skaberne endnu en test lørdag, hvor folk igen får mulighed for at prøve applikationen af og spise god, lokal mad fra Lolland-Falsters gode spisesteder, der ikke normalt tager mod bestillinger på takeaway online.

- Det tekniske spiller rigtig fint, vi har nogle super dygtige udviklere med - og nu hvor jeg siger det, så vælter det hele sikkert, forklarer Mads Damgaard, en af de lokale kræfter bag projektet, og slår en latter op.

Helt lavpraktisk bliver det sådan, at applikationen, eller "appen", som de ofte kaldes i folkemunde, kan downloades på alle telefoner fra lørdag formiddag.

Det giver mulighed for at bestille mad til afhentning på mange af Lolland-Falsters spændende spisesteder, der ellers normalt ikke opererer med takeaway - når der ellers ikke lige er covid-19, selvfølgelig.

Annonce

Prominente navne

Listen tæller blandt andet Den Grønne Verden på Søllestedgaard Gods, Restaurant Guldstuen på Harmonien i Nakskov, Olsens Smørrebrød i Nykøbing og flere andre spisesteder på øerne.

- Vi har mange flere i kartoteket, og vi håber, der kommer endnu flere, når vi er klar til at åbne helt, men det vigtige lørdag er ikke, at vi får solgt en masse. Det, vi skal bruge testen til, er at øve os, så vi kan åbne så gnidningsfrit som muligt. Derfor håber vi også, at folk har lyst til at give os en kommentar med, hvis de oplever noget, der ikke virker ordentligt på lørdag, lyder det fra Mads Damgaard, der til dagligt driver Café Pitstop i Idestrup.

Efter planen lanceres GastroGo i sin endelige udgave tidligt på foråret.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Stressramte i Folketinget 18. april 2021 kl. 22.01

AF: TOM AHLQVIST

Venstre kan man stole på! 17. april 2021 kl. 15.44

AF: JOHN B. HANSEN

Pool Sommerhuse Marielyst 13. april 2021 kl. 23.44

AF: JOHN WENNERWALD

Radio Loud 11. april 2021 kl. 22.42

AF: HENRIK TONNESEN

Lokalbanerne er også velfærd! 10. april 2021 kl. 19.49

AF: TOM AHLQVIST

Nedrivningstruede… 08. april 2021 kl. 13.33

Annonce

ANNONCE