cookie-og-privatlivspolitik
Som noget nyt i år vil årets sommerafløsere få mulighed for at arbejde på færgen Berlin, som ellers typisk kun har tyske besætningsmedlemmer.
Foto: Claus Hansen, arkivfoto

Guldborgsund

Skal bruge 120 ferieafløsere

- Langt de fleste var relevante for os og vil komme i betragtning som "sommerfugl", som vi kalder ferieafløserne hos os.
10. april 2019 kl. 18:30 Af Peter Levinsen Hansen

Annonce

Der var i går tirsdag god stemning i Nykøbing F. Hallernes mødelokale 14 og 15, da Scandlines holdt rekrutteringsdag for nogle af årets sommerafløsere på færgeoverfarterne sydpå ved Gedser og Rødbyhavn.

58 var mødt op med ønsket om at arbejde i Scandlines' butikker, cafeer og restauranter på både land og vand i sommerhalvåret.

- Og langt de fleste var relevante for os og vil komme i betragtning som "sommerfugl", som vi kalder ferieafløserne hos os, fortæller Anette Ustrup Svendsen, der er kommunikationschef hos Scandlines.

I alt skal Scandlines bruge 120 afløsere i check-in, Bordershoppen og på færgerne.

Der er blandt andet brug for unge mennesker til at sejle med den tyske færge "Berlin", der sejler mellem Gedser og Rostock, og som har en tysk besætning.

- Normalt er det tysk besætning på de tyske færger, uanset om vi taler den ene eller anden rute, og dansk besætning på de danske færger, men det er en mulighed, der nu er kommet op, siger Anette Ustrup Svendsen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

AF: BJARKE ROSENKILDE

De kære konventioner. 11. juli 2019 kl. 15.26

AF: MARTIN WOUTERS

cykelbro, lille ekstra ø og… 08. juli 2019 kl. 09.07

AF: JOHN WENNERWALD

Fattigdomsgrænsen genindføres 07. juli 2019 kl. 22.38

AF: BJARKE ROSENKILDE

Sandheden er ilde hørt 07. juli 2019 kl. 16.31

AF: JOHN WENNERWALD

Brystkræftsafdeling flyttes 30. juni 2019 kl. 22.05

Annonce