cookie-og-privatlivspolitik
Bedst besøgte drive-in-arrangement var standupshowet med blandt andet komikeren Thomas Warberg skarpt efterfulgt af Carpark North-koncerten i fredags.
Bedst besøgte drive-in-arrangement var standupshowet med blandt andet komikeren Thomas Warberg skarpt efterfulgt af Carpark North-koncerten i fredags.
Foto: David Arnholm/arkiv

Guldborgsund

Slut med drive-in for denne gang

De sidste tre ugers tid har stået på forskellige drive-in-arrangementer på Sukkerfabrikken i Nykøbing. Citychef håber at vende tilbage til normale arrangementer udenfor bilerne igen.
04. juli 2020 kl. 11:52 Af Peter Levinsen Hansen

Annonce

NYKØBING - Jeg synes, vores arrangementer er gået rigtig godt, fortæller André Andersen, der er erhvervs- og citychef i Vores Nykøbing, ovenpå juni måneds drive-in-arrangementer.

Sukkerfabrikkens roeoplagsplads i Nykøbing har indenfor de seneste ugers tid gæstet en masse biler til biograffilm, standupshow og koncert med Carpark North, der løb af stablen den forgangne fredag.

- Teknikken virkede perfekt, og alt fungerede rigtig godt. Sukkerfabrikken har jo været fantastisk ved at stille pladsen til rådighed, fortæller André Andersen, der dog havde håbet på større billetsalg.

- Jeg havde håbet, der var flere, der havde bakket op om vores ting. Fordi de, der har været der, har virkelig haft en god oplevelse. Det er i hvert fald den feedback, vi har fået. Men vi kunne godt have ønsket, der var kommet flere. Der var stadig ledige pladser, fortæller citychefen.

Men selv om arrangementerne overordnet set gik godt, er drive-in dog ikke noget, der bliver gentaget.

- Jeg håber ikke, vi skal lave drive-in igen. Jeg håber, vi kan lave noget, hvor vi kan være ude i det åbne rum i stedet for. Drive-in er jo et specielt koncept, som er godt nogle steder, men jeg ser hellere, at man går ind i den lokale biograf og ser en film.

- Og jeg ser da også hellere, at vi kan lave en koncert på en plads et eller andet sted. Om det bliver sukkerfabrikken eller et andet sted, ved jeg ikke, men en koncert, hvor folk kan være ude i det åbne i stedet for at sidde inde i deres biler, og hvor det er rigtig live. Her får du det jo stadig ud gennem bilradioen.

- Jeg vil dog også skynde mig at sige, at de teknikere, vi havde til det her, var super dygtige, fordi det lød bare godt i radioerne, men det er jo lidt sjovere at stå oppe foran scenen, siger André Andersen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: HANS JØRGEN JØRGENSEN

Torvet i Nykøbing 08. august 2020 kl. 14.22

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

AF: MARTIN WOUTERS

sejlrende og rensning 21. juli 2020 kl. 20.58

Annonce