cookie-og-privatlivspolitik
Dicte Stæchmann har markeret tydeligt, hvor de stjålne masker sad. Hun håber meget at få dem tilbage igen.

2

Billeder

Dicte Stæchmann har markeret tydeligt, hvor de stjålne masker sad. Hun håber meget at få dem tilbage igen.
Foto: Anders Knudsen

Guldborgsund

Stjal fra halloween-udstilling

Dicte Stæchmann er ked af, at effekter er forsvundet fra hendes udstilling.
27. oktober 2021 kl. 19:00 Af Jakob Poulsen

NYKØBING Det var et trist syn, der mødte Dicte Stæchmann, da hun stod op mandag morgen.

I løbet af natten havde en eller flere ukendte gerningsmænd nemlig stjålet flere ting fra den store halloween-udstilling, hun har stillet op foran sit hjem på Engboulevarden, lige ved krydset ved Vestensborg Allé.

Dicte Stæchmanns skiftende udstillinger foran bopælen er efterhånden et velkendt og af mange værdsat element i gadebilledet, men natten til mandag var der altså nogen, der ikke kunne dy sig for at fjerne noget.

Tidligt mandag morgen skrev hun et opslag på Facebook:

- Det er altså tarveligt. I nat er mit halloween-barn, fire masker, og en arm med en afskåret hånd, forsvundet fra min udstilling. Jeg vil meget gerne have det igen, lød det i opslaget.

Annonce

Da Folketidende besøger Dicte Stæchmann tirsdag formiddag er de stjålne effekter stadig ikke dukket op. Men humøret er blevet en smule bedre.

- Jeg har ikke fået noget af det tilbage endnu, men det er da en formildende omstændighed, at de ikke har ødelagt noget. De er gået helt bevidst efter maskerne (som sad på nogle figurer, der er urørte, red.).

- Men det, jeg er mest ked af og forarget over, er, at de har taget den figur af et barn, som stod op ad el-skabet, siger Dicte Stæchmann.

Hun har dog allerede gjort en ny figur klar, som kan bidrage til at skabe den rette halloween-stemning. Og fra sit vindue kan hun kigge ud og se, at udstillingen bliver bemærket af mange forbipasserende og for nogle ligefrem synes at være et udflugtsmål.

- Jeg kan se, at der er mange børnefamilier, der kommer forbi, også om aftenen, når det er blevet mørkt. Det er mega sjovt at se folks reaktion. Jeg gør det ikke for at skræmme nogen, men for at det skal være sjovt og hyggeligt, fortæller hun.

Annonce

Det er tredje år, hun har en halloween-udstilling foran huset, og de fleste figurer går igen, om man så må sige, fra år til år.

Hvis nogen skulle have set de stjålne ting, eller fået lyst til at aflevere dem igen, hører Dicte Stæcmann gerne om det. Billeder af det stjålne kan ses på hendes Facebook-profil.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06

AF: MICHAEL SKOVBON

Er der en voksen til stede??? 15. november 2021 kl. 13.37

Annonce

ANNONCE