cookie-og-privatlivspolitik
Der var god stemning til premieren på årets revy. Nerverne sad udenpå tøjet for Mickey Pless, men det gik heldigvis godt.
Der var god stemning til premieren på årets revy. Nerverne sad udenpå tøjet for Mickey Pless, men det gik heldigvis godt.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Guldborgsund

Stjerneregn over årets revy

- Jeg har ikke set en anmeldelse, hvor vi fik under fem stjerner,
siger kapelmester Mickey Pless.
21. juni 2019 kl. 20:30 Af Andreas Johansen

Annonce

NYKØBING Mickey Pless omtaler sig selv som "den nye dreng i klassen". Han er ikke ny i Nykøbing F. Revyen, men hans rolle som manden med det helt store ansvar har alligevel givet ham lidt sved på panden.

Natten efter premieren på årets revy fik Mickey Pless da heller ikke lukket et øje.

- Jeg sov dårligt, må jeg indrømme. Jeg følte, vi havde ramt rigtigt baseret på publikums reaktion, men hvem ved, om det bare var et særligt entusiastisk publikum, vi havde på premiereaftenen? Men da jeg så den første anmeldelse tikke ind, og at den var positiv, så sov jeg lidt bedre, fortæller kapelmesteren efterfulgt af et lille grin.


En revolution

Og de gode anmeldelser fortsatte med at strømme ind. I Folketidende gav en begejstret anmelder hele fem stjerner, og den flotte bedømmelse har andre medier været enige i.

- Jeg har ikke set en eneste anmeldelse, hvor vi har fået under fem stjerner. Det er den bedste start, man overhovedet kunne forestille sig for den nye dreng i klassen, som jeg føler mig lidt som, fortæller Mickey Pless.

Enkelte medier gik endda så vidt at skrive, at det nye hold havde revolutioneret Nykøbing F. Revyen - men det var ikke meningen, forklarer han.

- Det var ikke meningen, at vi skulle forny eller ændre på revyen, slet ikke. Men vi har sat vores eget præg på det. Det er jo den samme revy som altid, men med vores eget aftryk, forklarer Mickey Pless.

Og de flotte anmeldelser giver travlhed på billetkontoret, fortæller Flemming Krøll, der stadig har en finger med i spillet hist og her med rollen som producer. Telefonerne kimer som aldrig før.

- Det går rigtig godt med billetsalget. De ryger i et noget højere tempo end vanligt. De mange anmeldelser, der har været så gode, har helt sikkert gjort noget, fortæller Flemming Krøll.

At anmeldelserne ikke alle var helt perfekte, gør ikke revykorifæet noget.

- Anmeldelserne har været flotte, men der er stadig lidt malurt i bægret med enkelte ting, mener anmelderne. Alle skriver ikke, at vores revy er helt perfekt - det passer mig faktisk rigtig godt, fortæller Flemming Krøll.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23

AF: JOHN WENNERWALD

Skinner frem for bus 28. juni 2020 kl. 23.26

AF: JOHN WENNERWALD

Statslige arbejdspladser… 21. juni 2020 kl. 21.51

Annonce