cookie-og-privatlivspolitik
Fra Randersvej ser det nye møbelhus færdigt ud, men træder man indenfor, har ejer Torbjørn Nielsen travlt med at fjerne kasser og plastic fra de mange nye møbler.

2

Billeder

Fra Randersvej ser det nye møbelhus færdigt ud, men træder man indenfor, har ejer Torbjørn Nielsen travlt med at fjerne kasser og plastic fra de mange nye møbler.
Foto: Anders Knudsen

Guldborgsund

Stor møbelforretning er klar til åbning om en uge

Møbelbutikken, der åbner i Nykøbing om en uge, er allerede kendt på Lolland.
10. september 2020 kl. 10:04 Af Maria Glasius Lange

Annonce

NYKØBING Møblerne står sådan set klar i butikken på Randersvej, og udefra kan det se ud, som om at Møblér med Jarvig allerede er åbnet.

Jævnligt dukker et par gæster hovedet for at komme under stilladset foran hovedindgangen, hvor et nyt skilt skal erstatte det gamle Idémøbler-skilt.

Men ejer Torbjørn Nielsen må skuffe dem. Butikken åbner først 20. september.

Han tilbringer i disse sidste uger stort set hele døgnet i butikken for at gøre de 3.000 kvadratmeter klar til åbningen.

Selv om møblerne er kommet ind i butikken, har papkasserne ikke fundet helt ud endnu. Der skal indrettes et loungeområde med en kaffeautomat, og indtil videre er det kun kaffeautomaten, der er på plads. Den er til gengæld også vigtig, tilføjer Torbjørn Nielsen.

Han ejer i forvejen Ullerslev Snedkerforretning og Møblér med Møller i Vordingborg. Indtil for et halvt år siden var han også ejer af Jarvig Møbler i Maribo, men det lykkedes ham aldrig at finde et nyt lokale i byen, efter at en køber havde vist interesse for og investeret i bygningerne.

I stedet kiggede Torbjørn Nielsen mod Nykøbing, hvor han i forvejen havde en del kunder, og hvor de store lokaler allerede havde huset møbelbutikken Idémøbler. Han skulle dog selv sætte det hele i stand, hvilket krævede både spartling og en grundig maling af de mange vægge.

Sortimentet i Nykøbing adskiller sig med vilje fra de to andre butikker. I Ullerslev dominerer møbelklassikere, imens de i Nykøbing vil blive blandet med møbler fra virksomheden Møblér.

Han vil dedikere små områder i butikken til udvalgte designere og virksomheder som Wegner, Fabers afdeling på Lolland-Falster og Ringsted Dun, der laver dyner og puder garanteret fri for kemi og skadelige kemikalier.

Intentionen var at åbne butikken for tre uger siden, men coronakrisen har givet folk lyst til at forny deres hjem og dermed sikre travlhed i virksomheden. Med ét var der for få hænder. Men nu er det sikkert: Møblér med Jarvig åbner 20. september.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

rottebekæmpelse og… 22. september 2020 kl. 19.34

AF: DTL - DANSKE VOGNMÆND

Politiet sinker særtransporter 22. september 2020 kl. 11.24

AF: HENNING ABILDGAARD

Liste G 21. september 2020 kl. 21.23

AF: MARTIN WOUTERS

ekstra betalingsiger poul henrik 21. september 2020 kl. 15.13

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

Annonce