cookie-og-privatlivspolitik
Det er intet mindre end Danmarks største revyscene, Nykøbing Falster Revyen har fået at boltre sig på i år. Revydirektør Mickey Pless ses som nummer tre fra højre.

3

Billeder

Det er intet mindre end Danmarks største revyscene, Nykøbing Falster Revyen har fået at boltre sig på i år. Revydirektør Mickey Pless ses som nummer tre fra højre.
Foto: Flemming K. Karlsen

Guldborgsund

Stor tilfredshed efter første uge

Nykøbing Falster Revyens direktør, Mickey Pless, glæder sig over gode anmeldelser og tilfredse revygæster.
18. juni 2021 kl. 21:10 Af Jakob Poulsen

NYKØBING I går torsdag var det præcis en uge siden, at årets udgave af Nykøbing Falster Revyen havde premiere. En revy, der på flere måder ikke er, som den plejer.

For det første har revyen, som tidligere omtalt, valgt at flytte scenen fra de vante rammer på Nykøbing F. Teater til Nykøbing F. Hallen i denne sæson på grund af corona-restriktionerne, og for det andet er det første gang i noget nær en menneskealder, at Flemming Krøll ikke er med hverken på eller bag scenen.

Her en uge inde i sæsonen er Krølls afløser på direktørposten, Mickey Pless, dog mere end godt tilfreds. Ovenpå sidste års corona-aflyste sæson har han ikke lagt skjul på, at det var vigtigt at komme i gang igen, så man ikke skulle vente endnu et år på at kunne spille revy.

- Vi er glade og rigtig lettede over, at det er gået så godt. Det har været en tung arv at skulle løfte efter Flemming, men alt er positivt, siger Mickey Pless.

Han glæder sig blandt andet over, at det siden premieren nærmest er regnet ned over revyen med gode anmeldelser. Folketidende gav, som nogle måske har læst, forestillingen fem stjerner, og det samme gjorde blandt andre Sjællandske Medier og Cph Culture, mens blandt andre Jyllands-Posten var klar med fire stjerner.

Annonce

Samtidig får Mickey Pless masser af positive tilbagemeldinger fra publikum, fortæller han.

- Folk er meget imponerede over dekorationerne i hallen og revyen generelt. Vi har en udfordring med, at der er varmt i hallen, men folk tager det pænt, og vi lader være med at lukke dørene under forestillingen, så der kan komme frisk luft ind.

- Omvendt prøver vi at holde dørene lukket i dagtimerne inden forestillingerne, så hallen er mere kølig, når vi kommer, fortæller Mickey Pless.

Hallen er udstyret med et udluftningsanlæg, men det har til tider svært ved at følge med i sommervarmen, når der er fyldt med mennesker.

En af hovedårsagerne til, at revyen i år er flyttet ned i Nykøbing F. Hallen, er, at det er lettere at opfylde afstandskravene i forhold til corona-restriktionerne, end det ville være på teatret.

Annonce

Det betyder, at der er ekstra god plads både mellem stolene og til at bevæge sig rundt på, og det er også noget af det, revygæsterne roser, oplyser Mickey Pless.


Tre ekstraforestillinger

Revyen har netop i denne uge sat yderligere tre ekstraforestillinger til salg, og der er godt gang i salget.

- Vi sælger cirka 300 billetter om dagen i øjeblikket, og vi nærmer os 20.000 solgte billetter samlet set. Dermed nærmer vi os også skæringspunktet for, hvornår alle udgifter er betalt, så jeg er meget glad og lettet - også over alle medarbejderne, som uden at kny var med på at flytte revyen ned i hallen, lyder det fra revydirektøren.

Den første uge er også gået med at indsamle erfaringer. Blandt andet har man valgt at flytte 20 pladser fra balkonerne ned i salen, fordi udsynet var for dårligt. Ligeledes har man pillet et enkelt nummer ud af revyen, fordi det ikke fungerede.

Det er fortsat muligt at købe billetter til årets revy via Nykøbing Falster Revyens hjemmeside. Revyen spiller frem til 21. august.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Nye tider 18. juli 2021 kl. 23.19

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: BØJE HANSEN

Til Leif Jensen, Følfodvej… 10. juli 2021 kl. 09.34

AF: JOHN WENNERWALD

# Me too 04. juli 2021 kl. 22.34

AF: KENNETH WINTHER

Storstrøm Fængsel bløder... 03. juli 2021 kl. 09.56

Annonce

ANNONCE