cookie-og-privatlivspolitik
Foruden normale løb var der lørdag også Pony Cup med fire NFH-håndboldkvinder i dyst mod fire tidligere professionelle herrefodboldspillere fra FC Græsrødderne.

20

Billeder

Foruden normale løb var der lørdag også Pony Cup med fire NFH-håndboldkvinder i dyst mod fire tidligere professionelle herrefodboldspillere fra FC Græsrødderne.
Foto: Ingrid Riis

Guldborgsund

Store sportsfolk sat i små sulkyer

BILLEDSERIE: Nykøbing F. Travbane samlede både håndbold- og fodboldspillere, NFH-fans og sponsorer, en tidligere trav-verdensmester og mange andre til en anderledes løbsdag.
02. august 2021 kl. 14:00 Af Kim Møller Pedersen

NYKØBING Ponyer med tidligere professionelle fodboldspillere i sulkyen i skarp konkurrence med NFH-kvinder i topform.

Det var blot en del af den anderledes underholdning, der i lørdags udspillede sig foran et stort publikum på Nykøbing F. Travbane.

Her var der nemlig foruden helt "normale løb" med kombinationen hest, sulky og kusk - også kaldet en ekvipage - også gæster fra NFH med Kristina "Mulle" Kristiansen i spidsen. Bogstaveligt talt.

Den lynhurtige NFH-spiller fik således æren af at trille ind som den forreste i rækken af tidligere professionelle fodboldspillere fra FC Græsrødderne samt sæsonopstartende NFH-spillere.

Alt sammen som del af en pony-travdyst, der var med til at sætte fokus på travbanen. Der blev i øvrigt sendt tv-billeder ud til flere lande fra løbsdagen, hvor NFH's Mia Svele vandt Pony Cup.

Annonce

Klik på billedet herover for at se flere billeder.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MOGENS H CHRISTENSEN

Borgmesteren er nede 24. september 2021 kl. 13.46

AF: TOM AHLQVIST

Vi skal værne om vores kulturarv: 21. september 2021 kl. 22.13

AF: DITTE RUST

Spoiler: Poolhusene i… 21. september 2021 kl. 12.35

AF: JOHN WENNERWALD

Klar til valget 19. september 2021 kl. 22.41

AF: LINDA SOMMER

Alle kan noget 18. september 2021 kl. 16.47

AF: JOHN WENNERWALD

Anonym og fortrolighed 14. september 2021 kl. 22.36

Annonce

ANNONCE