cookie-og-privatlivspolitik
Nordkurven glæder sig til storkampen onsdag aften.
Nordkurven glæder sig til storkampen onsdag aften.
Foto: Anders Knudsen

Guldborgsund

Storkamp venter forude

Skandinaviens største fodboldhold kommer til Falster onsdag - Nordkurven forbereder noget særligt til FCK-kampen.
20. september 2021 kl. 06:31 Af Andreas Johansen

NYKØBING Det er ikke hver dag, at et af Skandinaviens allerstørste fodboldhold lægger vejen forbi byen. Men på onsdag spiller de blå helte fra Falster mod FC København i Lollands Bank Park, og det skal selvsagt markeres behørigt - også på lægterne, hvor Nordkurven står for de steminingsskabende aktiviteter som at synge slagsange, slå på stortromme og ikke mindst de såkaldte tifoer - enorme bannere med slogans, der støtter hjemmeholdet.

Det står Nordkurven med Emil Wede i spidsen for. Og den skal ikke have for lidt, når hele landets øjne hviler på Nykøbing.

- Det er jo oplagt for os at lave noget særligt til den kamp - vi skal spille mod Danmarks bedste fodboldhold gennem mange år, kampen bliver vist på landsdækkende tv, så det er også en stor dag for os - en eksamen om man vil, hvor vi skal vise, hvad vi kan som repræsentanter for den aktive fankultur på Lolland-Falster. Vi skal vise flaget, for der er mange, der ikke regner os for ret meget, forklarer Emil Wede.


Noget særligt

Han er ikke meget for at afsløre det hele. Der skal jo være nogle elementer af overraskelse - noget, der kan lokke tvivlerne en tur på stadion og se fodbold.

Men Emil Wede lover, at det bliver stort.

Annonce

- Vi har planlagt noget lidt ekstraordinært. Vi er gået i gang her i torsdags, og jeg tør godt afsløre, at det bliver det største tifo-projekt, vi nogensinde har lavet, forklarer han.

Han håber, at storkampen kan trække fulde huse.

- Jeg håber, der kommer en masse mennesker på stadion. Det bliver jo ikke meget større, og vi skal virkelig bakke vores drenge op, konstaterer Emil Wede.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: TOM AHLQVIST

Helhedsplaner og disses proces. 18. oktober 2021 kl. 13.10

AF: JOHN WENNERWALD

Vi kan mere 17. oktober 2021 kl. 22.02

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

AF: BOB NIELSEN

Byrådet stemte imod dansk… 15. oktober 2021 kl. 06.47

AF: JOHN WENNERWALD

Sydkysten bliver grønnere 10. oktober 2021 kl. 23.23

AF: KURT HANSEN

Bogø vindmøller 05. oktober 2021 kl. 14.31

Annonce

ANNONCE