cookie-og-privatlivspolitik
Her er det et stemningsbillede fra sidste års store juleoptog i Sakskøbings gader. Desværre bliver det ved billeder fra tidligere tider i år, da det ikke bliver til "friske" billeder senere på måneden fra et juleoptog, der aflyses på grund af coronaen.
Her er det et stemningsbillede fra sidste års store juleoptog i Sakskøbings gader. Desværre bliver det ved billeder fra tidligere tider i år, da det ikke bliver til "friske" billeder senere på måneden fra et juleoptog, der aflyses på grund af coronaen.
Foto: Ingrid Riis

Guldborgsund

Stort juleoptog aflyst

Sakskøbing Handelsstandsforening må en måned før juleaften kaste håndklædet i ringen i forhold til decembers store jule-højdepunkt.
26. november 2020 kl. 08:45 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

SAKSKØBING Sakskøbings helt store juletradition må give op. Spændingen skal og kan ikke trækkes længere: Der bliver desværre ikke noget med juleoptog i Sakskøbings gader i år.

Sådan konkluderer formanden for Sakskøbing Handelsstandsforening, Jan Herluf Petersen, da Folketidende tager pulsen på forventningsbarometeret i forhold til igen - og som traditionen byder - at trække tusindvis af mennesker på gaderne i Sakskøbing midt i december.

I år skulle det have været søndag 13. december, og som de fleste ved, er der nogle corona-restriktioner, som er blevet forlænget. Det kommer til at ramme landsdelens største juleoptog. Tidligere har man her i Folketidende også kunnet læse om, at det store børnejuleoptog i Sakskøbing ikke bliver til noget i år. Og sådan endte det altså også med at gå for det helt store juleoptog.

- Det er simpelt hen så brandærgerligt, men vi kan ikke tage nogen former for chancer med de corona-regler, der gælder. Der er ikke andet at aflyse det store juleoptog, og så må vi vende tilbage for fuld styrke næste år, lyder det fra en ærgerlig Jan Herluf Petersen, der i øvrigt gennem sine 24 år som handelsstandsformand aldrig har oplevet en aflysning af det store juleoptog.

Mens vi venter på næste års juleoptog, kan du varme dig på en kæmpe billedserie og video fra sidste års optog.
https://folketidende.dk/artikel/532195">KLIK HER: Vandrepølse, tog og rensdyrhugKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: RANDI HANSEN

afhentning af affald 23. januar 2021 kl. 22.58

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44

AF: LINDA SOMMER

Kapacitetstilpasning i dagtilbud 12. januar 2021 kl. 20.39

Annonce