cookie-og-privatlivspolitik
Henrik Gottfredsen på Marielyst Torv, hvor Marielyst Strandbar også ligger.
Foto: Arkivfoto

Guldborgsund

Strandbar er fortid

Marielyst Strandbar føjer sig til rækken af restaurationer, der kaster håndklædet i ringen. Det bekymrer dog ikke erhvervsforening.
10. januar 2021 kl. 07:58 Af Anne Katrine Petersen

Annonce

MARIELYST Restaurantchef Ejner Sørdis skal finde et nyt job. Hidtil har han arbejdet på Marielyst Strandbar, men den åbner ikke igen i sæsonen 2021. Det meldte ejerne ud på de sociale medier i begyndelsen af denne uge. Lige før jul havde strandbaren ellers offentliggjort, at de renoverede for at blive klar til 2021, men sådan skulle det altså ikke gå.

- Det er sørgeligt, men sandt. De kan ikke se en økonomisk grund til at fortsætte. Det løber rundt, men det er ikke nok. Hellere vise rettidig omhu og komme ud af det på en god måde. Så lejemålet er opsagt, fortæller den nu tidligere restaurantchef.


Forståelse

Restaurantchefen og kokken var de eneste fastansatte på Marielyst Strandbar, der dog i højsæsonen havde mellem 20 og 25 medarbejdere.

- Vi ansatte forstår det godt. Det er den rette beslutning, men den kom lidt pludseligt, så nu skal jeg i gang med at finde noget andet, gerne som restaurantchef, siger Ejner Sørdis.


Ingen overraskelse

Hos Sydfalster Turist- og Erhvervsforening kommer det ikke bag på næstformand i bestyrelsen Henrik Gottfredsen, at flere steder nu skal se sig om efter nye folk.

- Det er ikke nogen stor overraskelse for mig, selvom det er ærgerligt. Der har altid været en del udskiftning på Marielyst. Det har også tidligere været en halvårsdestination. Det har kommunen, Visit Lolland-Falster og Business LF gjort meget for at ændre på, mener næstformanden.

Han peger på, at alt tyder på en god påske og sommer, hvis ellers coronaen slipper sit tag i Danmark.

- Prognoser peger på, at vi burde få flere turister end nogensinde før.

Læs også artiklen "Farvel til Lupinen og goddag til Gastrogo"KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: RANDI HANSEN

afhentning af affald 23. januar 2021 kl. 22.58

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44

AF: LINDA SOMMER

Kapacitetstilpasning i dagtilbud 12. januar 2021 kl. 20.39

Annonce