cookie-og-privatlivspolitik
Lokalerne på Nykøbingvej 76 står tomme, og alt, der havde med Michael Storgaard at gøre, er nu rykket ud af lokalerne. Det skete i sidste uge, og Michael Storgaard ringer nu rundt og aflyser bookinger.
Lokalerne på Nykøbingvej 76 står tomme, og alt, der havde med Michael Storgaard at gøre, er nu rykket ud af lokalerne. Det skete i sidste uge, og Michael Storgaard ringer nu rundt og aflyser bookinger.
Foto: Kim Møller Pedersen

Guldborgsund

Sukkertoppen lukket ned

- Jeg går sådan set blot og venter på at blive begæret konkurs, siger restauratør.
07. februar 2019 kl. 20:30 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

Restaurant Sukkertoppen er lukket ned. Med andre ord er det på Nykøbingvej 76 nu slut med mad til små og store fester og tilbud om lokaler til fest, møder, konferencer eller lignende. I hvert fald med Michael Storgaard "bag roret" i Sukkertoppen.

- Jeg har været i gang i noget tid med at ringe rundt og aflyse arrangementer, vi havde booket ind. Der mangler stadig at blive ringet til et par stykker, og det er sådan set det eneste, jeg kan gøre. Jeg har ikke længere adgang til lokalerne og flyttede alt ud i sidste uge, så nu er det helt slut med at drive Restaurant Sukkertoppen for mit vedkommende, fortæller Michael Storgaard om de seneste ugers udvikling omkring den ellers populære restaurant beliggende på arealer tilhørende Saxkjøbing Sukkerfabrik.


Har ikke været dygtig nok

- Jeg har åbenbart ikke været god nok til at drive stedet, for omsætningen har været faldende, og jeg har simpelt hen ikke været dygtig nok til at tjene penge nok. Der har også været for få gæster, fortæller Michael Storgaard om den seneste tids nedadgående kurve for Restaurant Sukkertoppen.

Michael Storgaard nåede at stå i spidsen for Restaurant Sukkertoppen i to år.


Ophørte i midten af januar

Ifølge Michael Storgaard ophørte hans engagement i Restaurant Sukkertoppen allerede i midten af januar, og siden har han altså haft travlt med at ringe rundt til de mange, som har booket arrangementer hos Sukkertoppen. De arrangementer bliver der desværre ikke noget af, da Michael Storgaard nu er helt ude af restauranten.

- Jeg går sådan set blot og venter på at blive begæret konkurs. Det kan jeg jo ikke rigtig selv gøre, men det regner jeg med snart vil komme til at ske, mener Michael Storgaard.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Forbyd lattergas 18. august 2019 kl. 22.18

AF: BJARKE ROSENKILDE

I begrebsforvirringens golde favn. 18. august 2019 kl. 12.47

AF: LARS RASMUSSEN

Solceller omkring Grænge landsby 15. august 2019 kl. 18.53

AF: LEIF A. JENSEN

Stem, som I plejer og… 13. august 2019 kl. 18.53

AF: JOHN WENNERWALD

Den udødelige 11. august 2019 kl. 21.03

AF: LEIF A. JENSEN

Hold kæft, hvor det går,… 08. august 2019 kl. 09.08

Annonce