cookie-og-privatlivspolitik
Fredag får Sakskøbing blandt andre besøg af stjernekokkene Umut Sakarya (til højre), Claus Holm og Casper Sobczyk. Claus Meyer (til venstre) styrer tarteletslagets gang dagen igennem.
Fredag får Sakskøbing blandt andre besøg af stjernekokkene Umut Sakarya (til højre), Claus Holm og Casper Sobczyk. Claus Meyer (til venstre) styrer tarteletslagets gang dagen igennem.
Foto: Guldborgsund Kommune

Guldborgsund

Tarteletterne fandt hurtigt opbakning at lune sig på

En hastebehandling i kultur, fritid og bosætningsudvalget i Guldborgsund Kommune betyder hurtigt tilskud til fredagens tarteletdyst.
04. juni 2020 kl. 14:20 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

SAKSKØBING Kultur, fritid og bosætningsudvalget i Guldborgsund Kommune efterspørger flere gode ansøgninger til lokale sommeraktiviteter. Det kan nemlig vise sig, at en heldig ansøger kan stå med kommunal støtte inden for ganske få dage. Et eksempel på det sidste kunne være morgendagens hurtigt planlagte arrangement på Torvet.

Den Store Tarteletdyst ansøgte således Turismepuljen i fredags og fik bevilget støtte tirsdag i denne uge. På grund af aflysninger af en lang række begivenheder som følge af coronavirussen har kultur, turisme og bosætningsudvalget nemlig besluttet at give formanden og næstformanden for udvalget kompetence til at behandle ansøgninger og bevilge støtte mellem udvalgsmøderne, så ansøgere hurtigt kan sætte gode initiativer i gang.

- Det gør vi, fordi vi lige nu alle hungrer efter at komme ud og opleve noget efter den lange isolation. Som et plaster på såret over alle de skuffede forventninger til koncerter, kunstoplevelser og madfællesskaber som Sydhavsøernes Frugtfestival og andet, som vi her i Guldborgsund plejer at vælte os i, forklarer udvalgets formand, Martin Lohse (G).

Næstformand i udvalget, Britta Lange (S), uddyber:

- Det siger sig selv, at sundhedsmyndighedernes retningslinjer i forhold til at mindske smittespredning skal overholdes. Men derudover er der, som der plejer, ret vide rammer for, hvilke arrangementer man kan søge om støtte til.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23

AF: JOHN WENNERWALD

Skinner frem for bus 28. juni 2020 kl. 23.26

Annonce