cookie-og-privatlivspolitik
Centerchef Ida Byrge Sørensen kunne onsdag fortælle om både to dødsfald og samtidig i alt 20 tidligere smittede og nu corona-frie borgere fra Plejecenter Kildebo.
Centerchef Ida Byrge Sørensen kunne onsdag fortælle om både to dødsfald og samtidig i alt 20 tidligere smittede og nu corona-frie borgere fra Plejecenter Kildebo.
Foto: Claus Hansen

Guldborgsund

To corona-relaterede døde

Centerchef i Center for Sundhed & Omsorg i Guldborgsund Kommune, Ida Byrge Sørensen, kunne onsdag notere solid fremgang i antallet af "corona-frie" borgere på Plejecenter Kildebo. Desværre kunne hun også fortælle om to dødsfald blandt de mange corona-smittede borgere på plejecentret.
14. januar 2021 kl. 13:20 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

SAKSKØBING To borgere fra det gennem de seneste uger stærkt corona-plagede Plejecenter Kildebo er nu døde.

- Vi kan ikke sige med sikkerhed, at vores to borgere fra Kildebo er døde på grund af at være corona-smittede. Men det er korrekt, at de begge var smittet med corona, lød det onsdag fra centerchef Ida Byrge Sørensen om de to dødsfald blandt borgere på Plejecenter Kildebo.

I starten af sidste uge blev der - som omtalt i Folketidende og flere andre medier - pludselig registreret 62 tilfælde af corona-smittede borgere og ansatte ved Plejecenter Kildebo. Siden er der gjort en lang række tiltag for at inddæmme smitten. I de seneste dage har der heldigvis ikke været registreret yderligere smittede.

- Vi er nu oppe på 20 borgere på Kildebo, som igen kan erklæres for fri af coronaen, og måske følger der yderligere seks mere i morgen (i dag, red.), lød det onsdag fra Ida Byrge Sørensen.

Læs også artiklen "Så ruller vaccinerne på Kildebo" i torsdagens Folketidende.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: RANDI HANSEN

afhentning af affald 23. januar 2021 kl. 22.58

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44

AF: LINDA SOMMER

Kapacitetstilpasning i dagtilbud 12. januar 2021 kl. 20.39

Annonce