cookie-og-privatlivspolitik
Træningssalen i la'tiff er kæmpestor. Men de seneste fem måneder har den været tom på grund af nedlukningen, og der kommer ikke nogen for at træne med Lasse Overgaard her igen. Danseskolen Jules fortsætter dog i lokalerne indtil videre.

3

Billeder

Træningssalen i la'tiff er kæmpestor. Men de seneste fem måneder har den været tom på grund af nedlukningen, og der kommer ikke nogen for at træne med Lasse Overgaard her igen. Danseskolen Jules fortsætter dog i lokalerne indtil videre.
Foto: Anders Knudsen

Guldborgsund

Træningshus lukker og slukker efter ni år

Corna-nedlukning nummer to blev dødsstødet. Ejere stopper, mens legen er god.
05. maj 2021 kl. 19:00 Af Jakob Poulsen

NYKØBING Lyset og musikken er slukket, og den sidste svedperle er tørret væk i træningshuset la'tiff, der i ni år har ligget som nabo til tankstationen Circle K på Gaabensevej. For nu er det slut.

Når landets øvrige fitness- og træningscentre fra i morgen torsdag atter får mulighed for at åbne, vil der stadig være lukket og slukket i la'tiff. De to ejere, ægteparret Lasse og Tiffanie Overgaard, har efter moden overvejelse besluttet at lukke træningshuset. En beslutning, som på en gang føles både tung og rigtig, forklarer Lasse Overgaard.

- Det er den rigtige beslutning, men havde det ikke været for den seneste lockdown, havde vi ikke valgt at stoppe. Vi ville meget gerne have fortsat, men vi må også konstatere, at folk har fået andre vaner i løbet af de seneste måneder, både træningsvaner og dagligdags vaner. Træning handler meget om vaner og rutiner.

- Og når udgifterne overstiger indtægterne, er der ikke fornuft i at fortsætte. Og at genåbne i maj måned er ikke en god årstid for os. I vores branche melder folk sig ind i januar, men om sommeren kommer der ikke nye medlemmer til, tilføjer Lasse Overgaard.

De to corona-nedlukninger i løbet af det sidste års tid har tæret på både økonomien og lysten til at fortsætte.

Annonce

- Den anden lockdown var faktisk hårdere end den første. Dels varede den længere, og dels havde folk fået andre vaner under den første lockdown, som de nemmere kunne hoppe tilbage i, da vi blev lukket ned igen.

- Og måske er der også nogle, som på grund af smitterisikoen stadig har en skepsis over for at komme og svede sammen med folk, de ikke har været sammen med de sidste fem måneder. Og kravet om coronapas kan også holde nogle væk, siger Lasse Overgaard.

Han fortsætter nu som onlinecoach - hvor han via sin hjemmeside www.lasseovergaard.dk vil tilbyde folk hvor som helst hjælp til vægttab, at komme i bedre form eller lignende. Hustruen Tiffanie fortsætter i sit job som skolelærer.

Læs hele historien i Folketidendes papiravis torsdag.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN BRILL ENGKEBØLLE

Det frie valg 11. juni 2021 kl. 23.50

AF: TOM AHLQVIST

Venstre,s nedstigning fra… 10. juni 2021 kl. 14.17

AF: PAW HALLANDSON

Skat, hvor skal børnene være? 08. juni 2021 kl. 11.55

AF: JOHN WENNERWALD

Modige beslutninger 06. juni 2021 kl. 21.56

AF: JOHN WENNERWALD

Sorteper 30. maj 2021 kl. 21.04

AF: JOHN WENNERWALD

Boligmarkedet opvarmes 24. maj 2021 kl. 11.09

Annonce

ANNONCE