cookie-og-privatlivspolitik
Det er snart slut med at handle hos Dagli'Brugsen i Kettinge, hvor der er besluttet at tage en sidste åbningsdag 13. november. Den beslutning vakte ikke ligefrem tilfredshed på mandag aftens borgermøde i Kettinge.
Det er snart slut med at handle hos Dagli'Brugsen i Kettinge, hvor der er besluttet at tage en sidste åbningsdag 13. november. Den beslutning vakte ikke ligefrem tilfredshed på mandag aftens borgermøde i Kettinge.
Foto: Privat

Guldborgsund

Trist besked på borgermøde: Brugsen lukker i næste uge

Mandag aften blev der sat dato på sidste åbningsdag.
05. november 2019 kl. 10:50 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

KETTINGE Det var en trist nyhed, der skulle overbringes i går i Kettinge, hvor omkring 120 borgere var mødt frem til borgermøde om Daglig'Brugsens fremtid.

Det blev et "nej" til at lade den lokale brugsforretning køre videre.

Begrundelsen for den beslutning stod brugsudeler Per Frederiksen fra SuperBrugsen i Sakskøbing for at give videre.

- Det handler om økonomi og om en omsætning, der står helt stille. Helt konkret har vi brug for at foretage nogle store IT-investeringer, og her må vi sige, at der ikke er økonomi til at fortsætte med en brugs i Kettinge, fortæller han.

Dagli'Brugsen i Kettinge er - akkurat som Dagli'Brugsen i Nysted - lagt ind under SuperBrugsen i Sakskøbing, og ifølge Per Frederiksen er alle ansatte i Dagli'Brugsen i Kettinge blevet tilbudt nyt job i Dagli'Brugsen i Nysted og har også taget imod det.

- De har gjort det godt i Kettinge, ingen tvivl om det, og nu har vi så fundet plads til de ansatte i Dagli'Brugsen blot fire kilometer væk fra deres tidligere arbejdsplads, siger Per Frederiksen.

Han kan også fortælle, at man er modtagelig for henvendelser omkring en eventuel videreførelse af brugsen i Kettinge, hvor der er sidste åbningsdag 13. november.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Tak til borgerne 16. februar 2020 kl. 21.15

AF: BJARKE ROSENKILDE

Beåndet eller åndløs 16. februar 2020 kl. 19.58

AF: TOM AHLQVIST

Nok er Nok. 13. februar 2020 kl. 23.06

AF: JOHN WENNERWALD

Landbruget når ikke målet 09. februar 2020 kl. 21.34

AF: BERIT BECH

Foreningshus eller skoleskyderi 05. februar 2020 kl. 15.06

AF: PETER LUNDSGAARD

Skoleskyderi på Madeskovskolen? 05. februar 2020 kl. 14.34

Annonce