cookie-og-privatlivspolitik
Der skal også fremover fortælles om gode udflugtsmål og den flotte omgivende natur fra Turistinformationen på Torvet i Sakskøbing. Her er det lokale spejdere, der har en herlig aften på Sakskøbing Fjord.
Der skal også fremover fortælles om gode udflugtsmål og den flotte omgivende natur fra Turistinformationen på Torvet i Sakskøbing. Her er det lokale spejdere, der har en herlig aften på Sakskøbing Fjord.
Foto: Arkiv/Anders Knudsen

Guldborgsund

Turistarbejde mødte tiltrængt opbakning

Turistforening klarede skærene ved det, der kunne have været den sidste generalforsamling tirsdag aften
10. juni 2021 kl. 07:30 Af Kim Møller Pedersen

SAKSKØBING De sorte skyer var trukket sammen over Sakskøbing Turistforening. Eller med andre ord: Hvis ikke nye kræfter meldte sig til bestyrelsesarbejdet tirsdag aften, var det slut med turistforeningsarbejde i Sakskøbing.

Det havde formanden for Sakskøbing Turistforening, Ole Thingsted, blandt andet her i Folketidende understreget på forhånd.

Men heldigvis kan der nogle gange ske det, når der bliver sendt et nødråb, at der dukker nogle op for at træde til med den stærkt nødvendige hjælp, der skal til. Og tirsdag aften på Saxenhus var det fem nye bestyrelsesmedlemmer og et par suppleanter, der skulle findes frem til. Ellers var det som nævnt uigenkaldeligt slut med det lokale turismearbejde i regi af Sakskøbing Turistforening.

- Vi fik det, vi skulle bruge. Turistforeningen lever videre. Der var heldigvis tilpas mange, som ikke ville have, at foreningen skulle lukke, forklarer den nu afgående formand Ole Thingsted om tirsdag aftens med spænding imødesete generalforsamling hos Sakskøbing Turistforening med punktet overlevelse for foreningen som det eneste.

- Der var 11, som mødte frem til generalforsamlingen, og det lykkedes at finde fem til bestyrelsen og to suppleanter, tilføjer Ole Thingsted.

Annonce

Den nye bestyrelse i turistforeningen udgøres nu af Anja Holdum, Bjarne Grundt, Kurt Søndergård, Laura samt Pernille Liv Pump Schieldrup.

Suppleanter er Martin Stahl og Rita Murauskiene.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

EM i skyggen 13. juni 2021 kl. 23.00

AF: JOHN BRILL ENGKEBØLLE

Det frie valg 11. juni 2021 kl. 23.50

AF: TOM AHLQVIST

Venstre,s nedstigning fra… 10. juni 2021 kl. 14.17

AF: PAW HALLANDSON

Skat, hvor skal børnene være? 08. juni 2021 kl. 11.55

AF: JOHN WENNERWALD

Modige beslutninger 06. juni 2021 kl. 21.56

AF: JOHN WENNERWALD

Sorteper 30. maj 2021 kl. 21.04

Annonce

ANNONCE