cookie-og-privatlivspolitik
Guldborgs Dagli' Brugsen er på vej med en ny bestyrelse efter onsdag aftens ekstraordinære generalforsamling, hvor den siddende bestyrelse blev mødt med mistillid, da forklaringen om en pludselig brugsuddelerfyring blev vejet og fundet for let.
Guldborgs Dagli' Brugsen er på vej med en ny bestyrelse efter onsdag aftens ekstraordinære generalforsamling, hvor den siddende bestyrelse blev mødt med mistillid, da forklaringen om en pludselig brugsuddelerfyring blev vejet og fundet for let.
Foto: Anders Knudsen

Guldborgsund

Uddeleren holder sig klar

Det tog lang tid, men en ny brugsforeningsbestyrelse blev valgt.
04. december 2021 kl. 06:00 Af Kim Møller Pedersen

GULDBORG Onsdag aften på GuldBorgen stod det klart, at der var brug for en ny bestyrelse i Guldborg Brugsforening oven på et forløb uden de store forklaringer om den pludselige fyring af brugsuddeler Per Christensen.

Hele den nu tidligere bestyrelse i brugsforeningen ved onsdag aftens ekstraordinære generalforsamling med et medlemsflertals mistillidserklæring udvandrede efterfølgende fra forsamlingen af omkring 100 fremmødte. At det skulle ende med at tage tre og en halv time at gennemføre den ekstraordinære generalforsamling skyldes ikke mindst, at der i første omgang kun var sørget for stemmesedler i forhold til at udtrykke tillid eller mistillid til bestyrelsen.

Da det var overstået, og bestyrelsen var udvandret, efterlod det en forsamling uden stemmesedler til at vælge en ny bestyrelse ind. De kom dog på plads ved hjælp af udleverede medlemslister fra den afgåede bestyrelse og blev efter godkendelse helt forfra af hvert enkelt fremmødt stemmeberettiget medlem udleveret og anvendt.

Nu er Susan Mortensen, Jeannette Cohen, Mona Bruhn, Gitte Aensberg og Jens Erik Jørgensen de fem nyvalgte, der skal konstituere sig i en ny bestyrelse i Guldborg Brugsforening de kommende dage. En suppleant kom også på plads onsdag aften, og det er Anette Poulsen, der her blev valgt af forsamlingen til at varetage den post.

- Jeg er klar til at vende tilbage, hvis den nye bestyrelse ønsker det, lyder det fra den afskedigede brugsuddeler Per Christensen til Folketidende.

Annonce

Brugsuddeleren bekræfter også, at det var uenighed om en betydelig nedgang i lønnen, der var den afgørende faktor i forhold til fyringen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Vindmøller og Power-to-x anlæg 14. januar 2022 kl. 00.23

AF: PER HØYEM

Leo Christensen og Vindmøller 09. januar 2022 kl. 11.48

AF: PER THOMSEN

Aotocampere Stubbekøbing 23. december 2021 kl. 18.41

AF: PER HØYEM

Power-to-x- anlæg og Vindmøller 23. december 2021 kl. 15.16

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen 21. december 2021 kl. 19.39

AF: MARIA SCHOUW NIELSEN

Specialskolen Lolland - er… 18. december 2021 kl. 19.56

Annonce

ANNONCE