cookie-og-privatlivspolitik
Her er det professor Eske Willerslev, der taler ved en tidligere konference om dannelse i Guldborgsund Kommune, som nu sætter yderligere ind for at videreudvikle fortællingen om Guldborgsund som en dannelseskommune.
Her er det professor Eske Willerslev, der taler ved en tidligere konference om dannelse i Guldborgsund Kommune, som nu sætter yderligere ind for at videreudvikle fortællingen om Guldborgsund som en dannelseskommune.
Foto: Arkiv/Anders Knudsen

Guldborgsund

Udvalg vil understøtte fortælling om dannelse

Et flertal i kultur-, fritids- og bosætningsudvalg støtter op om undervisningsmateriale til samt en MasterClass om dannelse
16. oktober 2021 kl. 19:00 Af Kim Møller Pedersen

GULDBORGSUND 900.000 kroner til udvikling og udgivelse af undervisningsmateriale til en MasterClass om dannelse samt en afvikling af MasterClass om dannelse med 10 moduler à tre dage.

Det er, hvad kultur-, fritids- og bosætningsudvalget i Guldborgsund Kommune har besluttet sig for at bakke op om, og sagen er nu også endt med, at der fra udvalgets side bakkes op om udvikling af undervisningsmateriale, der efterfølgende også kan anvendes som inspiration til andre interesserede samt i fremtidige uddannelsesforløb.

Det hele skal ses i lyset af, at Guldborgsund Kommune satser på fortsat at være en dannelseskommune. Den obligatoriske dannelsesrygsæk for børn og unge, Kulturtjenesten, Kulturpas og en årlig national dannelseskonference er eksempler på, hvordan kommunen via konkrete og praktiske "dannelsesanledninger" ønsker at forbedre børn og unges livsvilkår som borgere og ansvarlige demokratiske (med)borgere. Og som et yderligere initiativ for at sikre, samle og styrke den overordnede målsætning og fortælling om Guldborgsund som Danmarks dannelseskommune er der altså nu fokus på den nævnte udvikling af MasterClass om dannelse og samtidig udvikling af undervisningsmateriale.

Tidsplanen er baseret på, at dette efterår bruges til planlægning og forberedelse, og så skal MasterClass-forløbene udbydes fra foråret 2022 med - som udgangspunkt - et modul hver måned, fremgår det af sagsfremstillingen fra udvalgsmødet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06

AF: MICHAEL SKOVBON

Er der en voksen til stede??? 15. november 2021 kl. 13.37

Annonce

ANNONCE