cookie-og-privatlivspolitik
Laura Ringo er opvokset i Maglebrænde. Hun er nomineret til Politikens Litteraturpris.
Laura Ringo er opvokset i Maglebrænde. Hun er nomineret til Politikens Litteraturpris.
Foto: Arkiv

Guldborgsund

Ung lokal forfatter nomineret til pris

Litteraturpris kan gå til forfatteren bag romanen Papirbryllup - Laura Ringo er en af syv nominerede til Politikens Litteraturpris.
27. januar 2020 kl. 19:33 Af Martin S Poulsen

Annonce

MAGLEBRÆNDE Hun har trådt sine barnesko i Maglebrænde, og måske kan 20-årige Laura Ringo snart gå op på scenen i Politikens hus i København for at modtage Politikens Litteraturpris, der bliver uddelt til april. Vinderen modtager 200.000 kroner.

Den unge forfatter med rødder på det nordlige Falster er en af syv nominerede til litteraturprisen. Laura Ring er nomineret for romanen "Papirbryllup".

Romanen handler om Pil og Mia, der er studerende og bor sammen i Pils lejlighed i Folehaven i København. De sover i samme seng uden at gå i seng med hinanden og har udviklet en kollektiv spiseforstyrrelse. Da de har boet sammen i et år beslutter de sig for at holde fest og fejre papirbryllup. Men som aftenen skrider frem, viser det sig, at der måske alligevel ikke er så meget at fejre. 

Politikens anmelder Steffen Larsen roser Laura Ringos skrivestil:

"Hun fortæller i et flirtende, fløjtende tonefald, så man må klukke med på det halvskæve perspektiv, som lægges på begivenhederne. Forfatteren er skrap til dialog, sære detaljer og isnende klarsyn".

Hvis man ønsker, at Laura Ringo skal vinde litteraturprisen, kan man stemme ved at sende en sms til 1218, hvor der skal stå "pris lr" i beskeden.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Endelig ændres voldtægtsparagraffen 23. februar 2020 kl. 21.40

AF: MARTIN WOUTERS

per 1. marts har vi en… 21. februar 2020 kl. 15.06

AF: MARTIN WOUTERS

per 1. marts har vi en… 21. februar 2020 kl. 15.06

AF: JOHN WENNERWALD

Tak til borgerne 16. februar 2020 kl. 21.15

AF: BJARKE ROSENKILDE

Beåndet eller åndløs 16. februar 2020 kl. 19.58

AF: TOM AHLQVIST

Nok er Nok. 13. februar 2020 kl. 23.06

Annonce