cookie-og-privatlivspolitik
Lolland Bank Park står til at blive velbesøgt onsdag aften.
Lolland Bank Park står til at blive velbesøgt onsdag aften.
Foto: Anders Knudsen

Guldborgsund

Ungerne skal på lægterne

130 børn er med når Nykøbing FC's børneafdeling skal se pokalbraget mod FCK onsdag.
21. september 2021 kl. 15:10 Af Andreas Johansen

NYKØBING Når FC København onsdag aften møder Nykøbing FC i pokalkampen, bliver det umiddelbart et brag med mange mennesker på lægterne.

Salgstallene ser i hvert fald gode ud, har den lokale klub oplyst til Folketidende. Men der kommer også opbakning helt inde fra klubbens egne rækker.

170 børn og voksne tilknyttet klubbens hold fra U8 til og med U13 på både drenge- og pigesiden skal nemlig ud at se de lokale helte kæmpe mod københavnerne, der på nuværende tidspunkt ligger på en andenplads i Superligaen.

- Vi mødes i alt 170 mennesker ude ved vores lokaler nær Guldborgsund Zoo. 130 af dem er ungerne, resten er voksne, der er med som forældre eller tilknyttet klubben, forklarer Heidi Ellehauge, årgangsansvarlig for U13-holdet.


Har prøvet før

Herfra går turen via Vesterskovvej mod stadion og den vigtige kamp.

Annonce

Det er dog ikke første gang, de aktive unge mennesker, der spiller fodbold i samme trøjer som de voksne, skal ud at se fodbold.

De gjorde det samme før sommerferien, hvor de marcherede til oprykningskamp.

Det gav mod på mere, forklarer Heidi Ellehauge.

- Forældre på min årgang spurgte, om vi kunne lave noget i forbindelse med kampen. Så støbte jeg den kugle og gik i gang - der var heldigvis rigtig mange, der gerne ville være med, en masse aktive mennesker, der gerne ville hjælpe med at løfte i flok.

Så hvis du ser en masse unger med blå krigsmaling i ansigtet onsdag eftermiddag på Vesterskovvej med trommer, høje jubelhyl og godt humør, så giv dem et dyt og et vink - det bliver de glade for.

Annonce

Skal du ikke se kampen fra tilskuerpladserne, vises den på DR 2, ligesom Radio SydhavsØerne sender live fra kampen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

AF: BOB NIELSEN

Byrådet stemte imod dansk… 15. oktober 2021 kl. 06.47

AF: JOHN WENNERWALD

Sydkysten bliver grønnere 10. oktober 2021 kl. 23.23

AF: KURT HANSEN

Bogø vindmøller 05. oktober 2021 kl. 14.31

AF: JOHN WENNERWALD

Dronning over alle 03. oktober 2021 kl. 22.46

AF: TOM AHLQVIST

Ældres forhold. 30. september 2021 kl. 16.06

Annonce

ANNONCE