cookie-og-privatlivspolitik
Her er det et billede fra sommerens Vegvisir Race og igangsætningen af dysten for tomands både fra sejlklubbens hus på Sophieholmen.

2

Billeder

Her er det et billede fra sommerens Vegvisir Race og igangsætningen af dysten for tomands både fra sejlklubbens hus på Sophieholmen.
Foto: Jan Knudsen

Guldborgsund

Vandglæde og samarbejde

Kultur, fritid og bosætningsudvalget i Guldborgsund Kommune godkender nyt fireårigt sponsorat til Vegvisir Race.
04. december 2018 kl. 14:20 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

GULDBORGSUND En ny aftale om et årligt sponsorat på 225.000 kroner til Vegvisir Race i årene 2019-2022.

Det er, hvad kultur, fritid og bosætningsudvalget i Guldborgsund Kommune har besluttet sig for at godkende på det seneste udvalgsmøde.

- I Guldborgsund Kommune er vi vilde med vand og gode samarbejder hen over Østersøen. Derfor er det utrolig glædeligt at se, at arrangøren bliver ved med at udvikle eventen og gøre kapsejladsen endnu mere international i tæt samarbejde med de frivillige og kommunen, forklarer Martin Lohse (G), formand for kultur, fritid og bosætningsudvalget.

Sponsoratet går til firmaet Shorthand Event Content Marketing med journalist og sejlsportsentusiast Morten Brandt Rasmussen i spidsen.

Sammen med engagerede frivillige fra fem af kommunens sejlklubber er han allerede i fuld gang med planlægningen af Vegvisir Race 2019. En event, som forventes at blive endnu større end i 2018.


Cirka 100 tilmeldte både

De første 50 "Early Bird"-billetter til Vegvisir Race 2019 blev solgt på blot otte timer, og allerede nu er omkring 100 sejlbåde tilmeldt næste års kapsejlads.

Her vil der igen være start- og målområde på Slotsbryggen i Nykøbing, og publikum får gode muligheder for at opleve de mange flotte sejlskibe ved udsigtspunkter langs Guldborgsund. Og ikke mindst i Guldborg, hvor der nu arbejdes på en spændende og endnu bedre folkefest ved lystbådehavnen og på begge sider af Guldborgbroen.

Guldborgsund Kommune indgår fortsat i planlægning og udvikling af kapsejladsen og de tilhørende sideevents - sammen med arrangør og sejlklubber.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Nej til eksperimenter 26. maj 2019 kl. 22.46

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. bjørnebrønden 24. maj 2019 kl. 08.57

AF: LEIF A. JENSEN

Byrådet lader… 23. maj 2019 kl. 19.03

AF: LINDA SOMMER

Lokallisten Lolland siger… 20. maj 2019 kl. 20.22

AF: JENS RANE HOLCK

Nej til havbrug, ja til… 20. maj 2019 kl. 00.05

AF: JOHN WENNERWALD

Bananrepublikken Danmark 19. maj 2019 kl. 23.27

Annonce