cookie-og-privatlivspolitik
Femmandsorkestret bestod foruden revydirektøren af fire musikere fra revyorkestret.

29

Billeder

Femmandsorkestret bestod foruden revydirektøren af fire musikere fra revyorkestret.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Guldborgsund

Veloplagt Dario indledte Sommersang på Torvet

Den legendariske crooner bragte sydlandsk stemning til Nykøbing tirsdag aften.
05. august 2020 kl. 13:50 Af Niki Treumer Mogensen

Annonce

NYKØBING Revydirektør Mickey Pless og Vores Nykøbings plan med Sommersang på Torvet var at give noget tilbage til byen, der som resten af landet har været ramt af corona på en lang række måder.

Ved den første af de fire omgange med sommersang tirsdag var det tydeligt, at byen havde taget det gratis arrangement til sig.

Allerede 20 minutter før, aftenens solist Dario Campeotto indtog scenen, var der fyldt godt op på cafeer og restauranter omkring Torvets udendørs borde, herunder Dhaba og Cafe Ritz, og hundredvis havde indtaget det nye torvs bænke eller selv taget en campingstol med under armen.

Netop en sådan var påkrævet i det indhegnede område foran scenen, hvilket det ikke var alle, der var opmærksom på.

De kunne til gengæld nyde koncerten stående, mens city- og erhvervschefen i Vores Nykøbing, André Andersen, var et stort smil over fremmødet.

- Både Mickey (Pless, red.) og jeg har været spændte og glade de seneste dage, og det er dejligt at se så mange mennesker, sagde han, inden Mickey Pless få minutter efter kunne sige det samme fra scenen.


Veloplagt 81-årig

Efter en lille Sommersang på Torvet-jingle samt "Velkommen i den grønne lund" fra Mickey Pless og bandet, der består af musikere fra revyorkestret, indtog Dario Campeotto scenen, og den sydlandske stemning, den milde sommeraften i forvejen bød på, blev forstærket af hans talrige italienske fraser og sange.

"L'italiano," "O Sole Mio" og et Elvis Presley-potpourri sammensat af Vikingarna blev leveret side om side med "Er du dus med himlens fugle" og "En enkelt melodi til dig", sidstnævnte en hyldest til nyligt afdøde Bent Fabricius-Bjerre, der blev leveret sammen med Mickey Pless.

- Jeg har ikke sunget i tre-fire måneder, så jeg er spændt på, hvor længe jeg holder, sagde den 81-årige crooner, som ikke virkede, som om han netop kom tilbage efter en lang pause.

Veloplagt og velsyngende fik han enkelte publikummer til at danse, ligesom tilhørerne grinede af kommentarerne mellem sangene, herunder åbneren:

- Det er godt at være blandt jævnaldrende!

Til gengæld var der stille, da han under en af de første sange bad "alle sammen" synge med - Mickey Pless havde få minutter forinden sagt, at det måtte man desværre ikke på grund af corona-reglerne, men til gengæld kunne folk nynne og klappe.

Det blev der, hyppigt, og det samme er med al sandsynlighed tilfældet til den næste omgang Sommersang på Torvet. Den finder sted næste tirsdag, og da er det Keld og Hilda Heick, der gæster scenen på Torvet. Også denne gang klokken 19 og med fri entré - husk stolen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Tag Coronasnakken med dit barn 27. september 2020 kl. 22.21

AF: ANDREAS ALBERTSEN

Tag stilling til organdonation 25. september 2020 kl. 12.19

AF: MARTIN WOUTERS

rottebekæmpelse og… 22. september 2020 kl. 19.34

AF: DTL - DANSKE VOGNMÆND

Politiet sinker særtransporter 22. september 2020 kl. 11.24

AF: HENNING ABILDGAARD

Liste G 21. september 2020 kl. 21.23

AF: MARTIN WOUTERS

ekstra betalingsiger poul henrik 21. september 2020 kl. 15.13

Annonce