Annonce
Guldborgsund

Verdenspremiere på drive-in revy med lokale kræfter

Fra venstre ses Vicky Berlin, kapelmester Thomas Pakula (tidligere Nørre Alslev), Pernille Schrøder, Henrik Lykkegaard, Niels Olsen og Thomas Mørk. Foto: Joy-Maria Frederiksen

Den tidligere nykøbinggenser Jesper Mortensen har sammen med Pernille Schrøder sat revyholdet til drive-in revy på Refshaleøen.

NYKØBING For første gang i verdenshistorien bliver der opført drive-in revy. Det sker på Refshaleøen i København, og bag ideen står trommeslager Jesper Mortensen, der er født og opvokset i Nykøbing. Jesper Mortensen har været trommeslager i Nykøbing F. Revyen i 11 år, sidste gang i 2003.

- Jeg begyndte min karriere i branchen i 1993, hvor Flemming Krøll ansatte mig som opvasker på revyen, siger Jesper Mortensen, der har været i branchen siden dengang.

Ideen til drive-in revyen opstod på baggrund af, at coronakrisen har sat en stopper for revyer i Danmark i sommer. Og Jesper Mortensen syntes, at der måtte ske et eller andet.

- Jeg syntes, der burde ske et eller andet, og så ringede jeg til Pernille Schrøder, som jeg kender rigtig godt og spurgte, om vi ikke kunne finde ud af et eller andet. Der arrangeres drive-in biografer og drive-in koncerter, så hvorfor ikke også drive-in revy? Pernille var med på ideen, og så gik vi i gang med at håndplukke et hold skuespillere til netop det formål, siger Jesper Mortensen, der understreger, at han gør det af kærlighed til og respekt for revygenren, og at det forhåbentlig bliver både første og sidste gang, en pandemi forhindrer de danske revyer i at spille.

- Vi lever jo i en mærkelig tid i øjeblikket, så jeg synes, det er en god ide at lave noget alternativt netop på baggrund af coronakrisen. Vi er i øjeblikket i gang med tekstgennemlæsning på skift hjemme hos hinanden, og her er vi meget opmærksomme på afstandsregler - både under prøver og til selve revyen, siger Pernille Schrøder.

Så det er intet mindre end en verdenspremiere, når publikum i juli kan sætte sig ind i deres biler og køre ind foran en helt ny drive-in revyscene på Refshaleøen i København. I spidsen for revyholdet står Niels Olsen, instruktionen er lagt i hænderne på Joy-Maria Frederiksen, og for det musikalste står kapelmester Thomas Pakula, som stammer fra Nørre Alslev og ligesom Jesper Mortensen har spillet i Nykøbing F. Revyen.

Holdet består desuden af Henrik Lykkegaard, Pernille Schrøder, Thomas Mørk og Vicki Berlin. Sammen med kapelmester Thomas Pakula byder de på en skøn og broget blanding af samfundskritik, satire og musikalitet.

Drive-in revyen vil ifølge arrangørerne med garanti tage bestik af den coronakrise, der netop er årsagen til, at det helt nye revyformat er opstået. Og det er vel at mærke en oplevelse, som publikum kan kaste sig ud i helt i tråd med myndighedernes sundhedsanbefalinger. Publikum skal nemlig blive i bilen under hele forestillingen, hvor de får lyden fra scenen transmitteret direkte til bilens FM-radio. Revyen bliver desuden vist på storskærme, så selv fra de bagerste rækker er der garanti for at få skuespillernes mimik med.

Revyen, der varer cirka 70 minutter uden pause, kan opleves ved 12 shows i juli, og man kan købe billetter via Ticketmaster.

Oplev revyunderholdning med et hold af Danmarks største revystjerner: Niels Olsen, Henrik Lykkegaard, Pernille Schrøder, Thomas Mørk og Vicki Berlin i samspil med kapelmester Thomas Pakula.
Revyen er et live drive-in event, hvor gæsterne kan være sammen om en god oplevelse uden at stå ud af bilen.
Revyen er en del af Copenhagen Drive-in, som også har koncerter, stand-up og andre kulturelle events på programmet.
Drive-in Revyen spiller fra 6. - 18. juli 2020. Billetter til drive-in revyen kan købes via Ticketmaster.

  • Fra venstre ses Vicky Berlin, kapelmester Thomas Pakula (tidligere Nørre Alslev), Pernille Schrøder, Henrik Lykkegaard, Niels Olsen og Thomas Mørk. Foto: Joy-Maria Frederiksen
Annonce
Guldborgsund

Sofie Amalie lever med en livslang gæld

Guldborgsund

110 nye boliger på vej: - Jeg må lige knibe mig selv i armen

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Sofie Amalie lever med en livslang gæld

112

Færgerejsende fanget: Havde farlig genstand gemt i tasken

Sundhed

Foruroligende kortlægning: Her er risikoen for tidlig død voldsom

Sport

Ny landsholdstrøje overrasker med lokal detalje

Lolland

Opråb fra sognepræst: Risiko for, at kirken lukker

Guldborgsund

110 nye boliger på vej: - Jeg må lige knibe mig selv i armen

112

Alt, alt for hurtigt: Bilist kørte 91 km/t inde i byen

Sport

Få måneder før OL: To NFH-spillere udtaget til landsholdet

Vejret

Lunefuldt forårsvejr bringer regn og blæst - og en smule sol

Indland

Cirka 840 kilo narko er fundet ved Sjællands Odde

Indland

Gør klar til massiv oprustning mod ny pandemi

Erhverv

Snart sparkes kæmpebyggeri i gang: - Samarbejdet er fremragende

Guldborgsund

Truet træleopard bidt ihjel: - Helt ekstremt øv

Sport

Ærlig cheftræner efter nederlag: - Vi kan ikke bare krølle Skive sammen

Guldborgsund

Nyt telefonbedrageri: Sådan snød de hævekortet fra ældre

Annonce
Annonce
Erhverv

Prisvindende lokal møbelproducent begæret konkurs

112

Nu udrustes vores lokale politi med strømpistoler

Sport

Spændende pokallodtrækning: - TSØ skal møde gamle kendinge

Guldborgsund

Derfor fløj kampflyene over Falster

112

Forsøgte at stikke af fra politiet: Forklaringen fandt de på hans bopæl

112

Tiltalt for drab på spædbarn vil skilles

Guldborgsund

Her er de udfordret af opkørte stier