cookie-og-privatlivspolitik
En børnehavedreng faldt torsdag formiddag ned fra en hængekøje måtte flyves med helikopter til Skejby Sygehus. (Arkivfoto)
En børnehavedreng faldt torsdag formiddag ned fra en hængekøje måtte flyves med helikopter til Skejby Sygehus. (Arkivfoto)
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Indland

Børnehavedreng fløjet til Skejby efter ulykke i hængekøje

En børnehavedreng kom torsdag til skade i Stouby i Hedensted Kommune og måtte flyves til Skejby Sygehus.
06. august 2020 kl. 13:34 Af Ritzau

Annonce

En dreng i skovbørnehaven Skovly i Stouby blev torsdag formiddag fløjet til Skejby Sygehus med helikopter, efter at han kom til skade under en leg i skovbørnehavens hængekøje.

Det skriver Horsens Folkeblad.

Børnehaven Skovly ligger i Hedensted Kommune cirka 10 kilometer fra Vejle.

Marianne Berthelsen, der er chef for læring, sundhed, børn og familier i Hedensted Kommune, bekræfter over for Ritzau, at uheldet er sket.

Ifølge hende legede drengen i en hængekøje på børnehavens legeplads. En af de pæle, der holder hængekøjen, gik i stykker, og drengen faldt til jorden.

Marianne Berthelsen fortæller, at der blev ringet til alarmcentralen med det samme, og at drengen derefter blev fløjet til Skejby Sygehus, hvor han nu er sammen med sine forældre.

Hun oplyser, at der var en pædagog til stede, da uheldet skete, men at der ikke var nogen børn, der var vidne til uheldet.

Børnehaven er lige nu lukket.

- Der er krisehjælp til stede, og politiet er til stede for at finde ud af, hvad der er sket, siger Marianne Berthelsen.

Marianne Berthelsen kan ikke svare på, hvorvidt børnehaven kommer til at være åben igen i morgen, men hun håber, at det er muligt at byde børnene velkommen fredag.

- Indtil videre håber vi, at vi kan åbne allerede i morgen, men med en lukket legeplads, siger hun.

Hedensted Kommune vil ikke oplyse drengens alder, men ifølge institutionens hjemmeside passes børn i alderen et halvt til seks år. Institutionen er ifølge hjemmesiden normeret til 64 børnehavebørn og 12 vuggestuebørn.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Tag Coronasnakken med dit barn 27. september 2020 kl. 22.21

AF: ANDREAS ALBERTSEN

Tag stilling til organdonation 25. september 2020 kl. 12.19

AF: MARTIN WOUTERS

rottebekæmpelse og… 22. september 2020 kl. 19.34

AF: DTL - DANSKE VOGNMÆND

Politiet sinker særtransporter 22. september 2020 kl. 11.24

Annonce