cookie-og-privatlivspolitik
Hvert år løber over 200.000 personer med, når DHL Stafetten afholdes i København, Aarhus, Odense, Aalborg og Aabenraa. (Arkivfoto)
Hvert år løber over 200.000 personer med, når DHL Stafetten afholdes i København, Aarhus, Odense, Aalborg og Aabenraa. (Arkivfoto)
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Indland

DHL Stafetten afholdes til august efter coronaaflysning

200.000 personer deltog i DHL Stafetten i 2019. Den blev aflyst i 2020, men i år er arrangørerne optimistiske.
08. april 2021 kl. 06:45 Af Ritzau

I august og september får danskere igen mulighed for at trække i løbetøjet for at løbe eller gå fem kilometer.

Det er i hvert fald forventningen fra arrangørerne bag DHL Stafetten 2021, som melder klar til at afholde årets arrangement.

Det oplyser de fem lokale arrangører fra Sparta Atletik og Løb i en fælles pressemeddelelse.

- Det var med et tungt hjerte, at vi var nødt til at aflyse DHL Stafetten sidste år på grund af covid-19, men vi mødte kun forståelse og opbakning hos alle vores deltagere.

- Vi er forhåbningsfulde og i konstant dialog med myndighederne, som mener, at vi har et bedre udgangspunkt end sidste år, og der er jo endnu lang tid til august, siger Dorte Vibjerg, administrerende direktør for Sparta Atletik og Løb, som arrangerer DHL Stafetten i København, i pressemeddelelsen.

Annonce

Det er politikernes genåbningsplan, som et bredt flertal af Folketinget står bag, der gør, at arrangørerne er optimistiske for årets løb.

Her er det aftalt, at der skal ske en udfasning af forsamlingsloftet, i takt med at flere borgere bliver vaccineret. I den forbindelse skal flere kultur- og idrætsarrangementer kunne afholdes med eksempelvis brug af coronapas.

Stafetten afholdes hvert år i fem forskellige danske byer. Det drejer sig om København, Aarhus, Odense, Aalborg og Aabenraa.

I 2019 deltog over 200.000 danskere fra over 6000 forskellige virksomheder i løbet. I København, der er det af største løbene, deltog op imod 119.00 personer fordelt over fem dage i Fælledparken.

Arrangørerne håber, at mange også vil tage imod invitationen i år.

Annonce

- Allerede nu har vi fået flere positive tilkendegivelser fra virksomheder, som i den grad glæder sig til at løbe med os igen, siger Dorte Vibjerg.

Skulle coronasituationen eller coronarestriktioner fører til en aflysning, bliver alle fuldt refunderet, lyder det desuden fra arrangørerne.

DHL Stafetten bliver afholdt mellem den 17. august og 3. september i de fem byer.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: HENRIK TONNESEN

Lokalbanerne er også velfærd! 10. april 2021 kl. 19.49

AF: TOM AHLQVIST

Nedrivningstruede… 08. april 2021 kl. 13.33

AF: LINDA SOMMER

Respekt for Maribo domkirke 05. april 2021 kl. 16.43

AF: JOHN WENNERWALD

VM i Qatar 05. april 2021 kl. 09.32

Annonce

ANNONCE