cookie-og-privatlivspolitik
Danske Spil har endnu ikke hørt fra den drønheldige vinder, som onsdag aften har vundet svimlende 97 millioner kroner i Vikinglotto. (Arkivfoto)
Danske Spil har endnu ikke hørt fra den drønheldige vinder, som onsdag aften har vundet svimlende 97 millioner kroner i Vikinglotto. (Arkivfoto)
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Indland

Drønheldig Lotto-spiller vinder knap 100 millioner kroner

For anden gang i år har en heldig dansker vundet 1.-præmien i Vikinglotto. Gevinsten er på knap 100 millioner.
20. maj 2020 kl. 21:21 Af Ritzau

Annonce

En heldig Lotto-spiller har onsdag aften vundet knap 100 millioner kroner i Vikinglotto.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Vedkommende har helt præcist vundet 97.333.794 kroner i 1.-præmie med sin vinderkupon, som er købt på Tuborgvej i København i en Circle K-butik.

Aftenens milliongevinst er den tredjestørste, der er vundet af en dansker i Vikinglotto.

Det er anden gang i år, at en dansker løber med 1.-præmien i Vikinglotto.

- Det er fantastisk, at vi nu igen har en dansk 1. præmievinder.

- Tidligere i år vandt en spiller fra Helsingør Kommune en rekordgevinst i Vikinglotto på mere end 206 millioner kroner, og nu har en anden dansker altså vundet knap 100 millioner, siger Pernille Mehl, som er direktør i Danske Lotteri Spil, i pressemeddelelsen.

Vinderen, som Danske Spil endnu ikke har hørt fra, vil få tilbudt økonomisk rådgivning. Det gør alle spillere, som vinder mere end 1,5 millioner kroner.

Den heldige vinder må dele 1. præmiepuljen med en nordmand, som også kan se frem til at få sat små 100 millioner kroner ind på sin konto.

Vikinglotto er et fælles nordisk lotteri. Her spiller Danmark, Sverige, Norge, Finland, Island Estland, Letland, Litauen og Slovenien om en fælles 1. præmiepulje og 2. præmiepulje.

Den største gevinst, som er vundet af en dansker i Vikinglotto, blev altså indkasseret tidligere i år, hvor præmien lød på 206 millioner kroner.

I 2016 vandt en dansker 140 millioner kroner, mens gevinsten lød på 63 millioner kroner for en dansk Lotto-spiller i 2013.

KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJØRN BOESKOV

Svaret blæser i vinden 27. maj 2020 kl. 19.04

AF: JOHN WENNERWALD

Snot for sig og skæg for sig 24. maj 2020 kl. 22.47

AF: JOAN GERTI KRAGH

Grøn Genstart,… 18. maj 2020 kl. 12.53

AF: JOHN WENNERWALD

Skeletterne vælter ud af skabet 17. maj 2020 kl. 20.59

Annonce