cookie-og-privatlivspolitik
Markus Knuth med hustruen Josephine.
Foto: Privatfoto

Indland

Marcus Knuth er blevet gift

Blomster fra brylluppet lagt på forældrenes gravsteder.
15. august 2019 kl. 12:14 Af Margit Olsen

Annonce

Lørdag kimede klokkerne i Tamdrup Kirke udenfor Horsens. Her blev det lokale folketingsmedlem for Venstre viet til Josephine Pontoppidan Nissen.

- Brylluppet kunne også have foregået hjemme på Knuthenborg, men Josephine er opvokset på egnen ved Horsens, og det er hendes hjemkirke, så valget blev at holde brylluppet i det jyske, hvor vi havde en dejlig dag med familie og venner, fortæller Marcus Knuth

- Min hustru hedder nu også Knuth, fortæller den nybagte ægtemand.

Mandag kørte Marcus Knuth mod Lolland med kranse bundet af blomster fra brylluppet, som han lagde på sine forældres grave ved Hunseby Kirke.

Parret har et stykke tid boet sammen i Josephine Pontoppidan Nissens lejlighed i København, efter Marcus Knuth tidligere på året solgte sin store lejlighed i Gothersgade i det indre København. Han har stadig sin flexbolig-lejlighed i Maribo.

Det nygifte folketingsmedlem holder lidt fri fra det politiske arbejde, mens parret er på en knapt to uger bryllupsrejse.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Dyrere cigaretter 22. september 2019 kl. 20.56

AF: FREDDIE EHLERS

Diget ved Østersøen 19. september 2019 kl. 18.32

AF: ANTON EBSEN

Hejs flaget! 18. september 2019 kl. 10.47

AF: JOHN WENNERWALD

Betaling ved kasse et 15. september 2019 kl. 19.41

Annonce