cookie-og-privatlivspolitik
Udgivelsesdatoen for actionfilmen "Top Gun: Maverick" rykkes fra juli til 19. november, oplyser filmselskabet Paramount Pictures. (Arkivfoto)
Udgivelsesdatoen for actionfilmen "Top Gun: Maverick" rykkes fra juli til 19. november, oplyser filmselskabet Paramount Pictures. (Arkivfoto)
Foto: Anthony Harvey/Ritzau Scanpix

Indland

Ny Top Gun-film bliver forsinket

Premieredatoen for "Top Gun: Maverick" og "Mission Imposseible 7" bliver flyttet, oplyser Paramount Pictures.
09. april 2021 kl. 20:23 Af Ritzau

Det amerikanske filmselskab Paramount Pictures meddeler, at udgivelsesdatoen for actionfilmen "Top Gun: Maverick" rykkes fra juli til november. Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

"Top Gun: Maverick" vil få biografpremiere den 19. november. Det var forventningen, at udgivelsen af filmen ville være en af de mest sete i den såkaldte blockbuster-sæson.

Den nye Top Gun-film er en efterfølger til den originale "Top Gun", som udkom i 1986. Det er ikke første gang, at den nye Top Gun-film bliver udsat.

Filmen skulle oprindeligt have haft premiere i december 2020, hvorefter den blev rykket til juli 2021. Men nu må publikum altså vente til november i år med at se "Top Gun: Maverick".

Den amerikanske skuespiller Tom Cruise havde hovedrollen i den første Top Gun-film, og den rolle har Cruise fået igen i den nye film.

Annonce

Paramount Pictures meddeler samtidig, at udgivelsen af actionfilmen "Mission Impossible 7" flyttes til maj 2022. Tidligere var det planen, at filmen skulle vises i biograferne i november i år.

Tom Cruise har også hovedrollen i "Mission Impossible 7".

Flere storfilm - som har udgivelse denne sommer - beholder deres udgivelsesdato. Det gælder filmen "Fast & Furios", som bliver udgivet den 25. juni af filmselskabet Universal Pictures.

Også thrillerfilmen "Black Widow" fra Marvel Studios beholder sin premieredatoen, der er den 9. juli.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18

AF: LARS RASMUSSEN

Solcellepark Grænge Åbent… 01. maj 2021 kl. 09.17

AF: JOHN WENNERWALD

Coronakuller 25. april 2021 kl. 22.26

Annonce

ANNONCE