cookie-og-privatlivspolitik

Indland

Sidste særlige tiltag ophæves i nordjyske kommuner

På grund af faldende smittespredning ophæves en række særlige tiltag i syv nordjyske kommuner.
01. december 2020 kl. 09:17 Af Ritzau

Annonce

De sidste særlige tiltag i syv nordjyske kommuner bliver øjeblikkeligt ophævet.

Det skyldes faldende smittespredning i de pågældende kommuner. Det oplyser Sundheds- og Ældreministeriet i en pressemeddelelse.

Tiltagene har været iværksat i kommunerne i Frederikshavn, Vesthimmerland, Jammerbugt, Thisted, Brønderslev, Hjørring og Læsø.

Baggrunden for tiltagene har været, at man har forsøgt at bremse spredningen af en mutation af coronavirus fra minkbesætninger.

Selv om tiltagene nu ophæves, skal de nordjyske borgere fortsat følge de landsdækkende restriktioner og anbefalinger fra sundhedsmyndighederne om blandt andet afstand, test, isolation, og opsporing.

- Jeg vil gerne sige en stor tak til borgerne i de syv kommuner for deres vilje til at få standset smittekæderne. Tallene taler deres eget tydelige sprog.

- Indsatsen har virket, og det skyldes ene og alene borgernes indsats for at holde afstand og lade sig teste og deres villighed til at hjælpe myndighederne med at opspore og inddæmme smitten, siger Sundheds- og ældreminister Magnus Heunicke (S) i pressemeddelelsen.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44

Annonce