cookie-og-privatlivspolitik
Dem, der holder vinterferie i Danmark denne uge, kan forvente behagelige temperaturer og gode muligheder for solskin.
Dem, der holder vinterferie i Danmark denne uge, kan forvente behagelige temperaturer og gode muligheder for solskin.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Indland

Sol og plusgrader giver forårsfornemmelser i vinterferien

Der er ikke meget vinterligt vejr i vente til dem, der den kommende uge holder vinterferie i Danmark.
11. februar 2019 kl. 06:42 Af /ritzau/

Annonce

Den kommende uge byder på stort set tørt vejr og gode chancer for sol.

Sådan lyder prognosen fra Martin Lindberg, der er vagthavende meteorolog ved Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) tidligt mandag morgen.

Der er således mere forårsstemning end vintervejr i vente for dem, der den kommende uge tilbringer vinterferien i Danmark.

- Desværre for dem, der håber på sne og vintervejr denne uge, går det den helt anden vej. Det bliver ganske behageligt vejr, siger Martin Lindberg.

- Særligt først på ugen er der gode chancer for sol, mens der sidst på ugen bliver temperaturer helt op mod 11 graders varme.

Mandag starter med skyer i den østlige del af landet, men i løbet af dagen klarer det op fra nordvest. Fra middagstid er der sol til det meste af landet.

Temperaturerne lægger sig mellem tre og seks graders varme. Og det bliver en ganske blæsende dag med jævn til hård vind fra nordvest og nord.

Natten til tirsdag bliver en kold fornøjelse med mellem tre graders frost og to graders varme. Men det er den eneste nat den kommende uge, der ser ud til at byde på nattefrost.

Tirsdag starter køligt ud, men hurtigt stiger temperaturerne til mellem tre og seks graders varme. Og derudover bliver det endnu en "pæn dag med en del sol", lyder det fra meteorologen.

- Onsdag bliver en lidt mere skyet dag, som ud på dagen også kan byde på lidt regn hist og her. Men det bliver fortsat mildt med temperaturer mellem fem og ti grader, siger Martin Lindberg.

Natten til torsdag er der mulighed for en del tåge, mens temperaturerne forbliver milde mellem tre og seks graders varme.

Ugen slutter af med gode muligheder for sol og temperaturer, der særligt fredag kan snige sig helt op mod 11 grader flere steder i landet.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Oprydning efter brystkræftsskandale 13. oktober 2019 kl. 20.51

AF: BJARKE ROSENKILDE

Narrens vise. 10. oktober 2019 kl. 16.29
Nu må Digelauget stoppe vanviddet 09. oktober 2019 kl. 10.42

AF: BJARKE ROSENKILDE

Blåpandet stram udlændinge politik 08. oktober 2019 kl. 15.54

Annonce