cookie-og-privatlivspolitik
TDC står bag YouSee, TDC Erhverv, Telmore og Eesy. TDC Danmarks største mobilselskab med mere end 3,1 million abonnenter.
TDC står bag YouSee, TDC Erhverv, Telmore og Eesy. TDC Danmarks største mobilselskab med mere end 3,1 million abonnenter.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Indland

TDC's netværk er igen i drift efter nedbrud på halvanden time

Kunder hos YouSee, TDC Erhverv, Telmore og Eesy kunne tirsdag opleve problemer med at modtage opkald.
12. januar 2021 kl. 11:49 Af Ritzau

Annonce

Der var tirsdag formiddag store problemer med at ringe og sende sms'er på TDC's mobilnetværk, men efter et nedbrud på 1,5 timer er problemerne ved at være løst.

- Her til formiddag oplevede kunder på TDC NET's mobilnetværk fra omkring 10.15 til 11.45 problemer med at foretage opkald og sende samt modtage sms'er.

- Ved 12-tiden var mobilnetværket stort set tilbage i normal drift, dog kan enkelte mobilkunder fortsat opleve driftsforstyrrelser, oplyser selskabet.

TDC står bag YouSee, TDC Erhverv, Telmore og Eesy. TDC er Danmarks største mobilselskab med mere end 3,1 million abonnenter.

Nedbruddet betød blandt andet, at der var problemer med at ringe til Styrelsen for Patientsikkerhed, der står for patientopsporing for personer smittet med coronavirus.

- TDC har i øjeblikket en teknisk fejl, der påvirker vores telefonlinjer. Det betyder, at det ikke er alle, som kan ringe os op. TDC arbejder på at rette fejlen, skrev styrelsen på Twitter.

Samme melding kom fra Skattestyrelsen.

- Lige nu er der desværre et nedbrud på vores telefonudbyders netværk. Det betyder, at vi ikke kan modtage opkald fra jer, skrev Skattestyrelsen på Twitter.


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: RANDI HANSEN

afhentning af affald 23. januar 2021 kl. 22.58

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

Annonce