cookie-og-privatlivspolitik
9. december står der Anders Blichfeldt Christmas Magic 2021 på programmet på Nykøbing F. Teater.

Klub FT

Anders Blichfeldt Christmas Magic 2021

Alt kan ske - og det gør det, lover Anders Blichfeldt, når han hæver barren for julekoncerter og præsenterer en helt ny type koncert. Klub FT har skaffet billetter til showet på Nykøbing F. Teater 9. december. Inden showet får vi en to-retters middag plus kaffe/te og sødt.
25. september 2021 kl. 06:09 Af Pia Winther

Anders Blichfeldt kommer til at optræde foran en kæmpe HD skærm. På skærmen optræder blandt andet et symfoniorkester, et jazzband, et 80’er band, et countryband og en masse andre - specielt optaget til Christmas
Magic. Visuelt bliver der sat nye standarder. Det bliver stort, smukt, sjovt og helt anderledes end nogen anden julekoncert, lover Anders Blichfeldt.

KØB BILLETTER HER: https://avisfordele.dk/collections/folketidende/products/anders-blichfeldt-christmas-magic-2021-pa-nykobing-f-teater

I løbet af koncerten kommer der gæster på skærmen, som vi alle kender, og selve opsætningen på både scene og skærm kommer til at ose af jul. Vi får en masse af de julesange, vi alle kender, samt en håndfuld julesange Anders har lavet, både i tiden med Big Fat Snake og som solist. Anders spiller og synger selvfølgelig live, både helt alene på scenen og sammen med de forskellige orkestre, der optræder på. Arrangementet er lavet i samarbejde med NFH og Hotel Falster.

Læs hele programmet i vedhæftede pdf-filKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: KIM EGELUND

Bevidst brud af lokalplanen . 22. oktober 2021 kl. 10.21

AF: BOB NIELSEN

Uanstændig magtfuldkommenhed. 22. oktober 2021 kl. 08.09

AF: LINDA SOMMER

Historien bag ”Kultur på recept” 22. oktober 2021 kl. 06.37

AF: TOM AHLQVIST

Helhedsplaner og disses proces. 18. oktober 2021 kl. 13.10

Annonce

ANNONCE