cookie-og-privatlivspolitik
Shakespeares klassiker Romeo & Julie står på programmet 23. oktober, hvor Klub FT har billetter til balletten på Det Kongelige Teater (Gamle Scene). Inden balletten får vi en to-retters middag på Nyhavns Færgekro.
Foto: Costin Radu

Klub FT

Balletten Romeo & Julie på Gamle Scene - UDSOLGT

Lørdag 23. oktober klokken 20 står der ballet på programmet. Og det er intet mindre end William Shakespeares Romeo & Julie, vi skal opleve. Balletten foregår på Gamle Scene. Inden forestillingen spiser vi en to-retters middag på Nyhavn Færgekro, der ligger få hundrede meter fra Det Kongelige Teater. Vi har billetter på Parterre fra række 3-7.
27. juni 2021 kl. 20:00 Af Pia Winther

Det er de færreste, der ikke kender historien om Romeo og Julie. William Shakespeares berømte skuespil er den gribende fortælling om det unge, forelskede par, der på grund af deres slægters uløselige strid ikke
må få hinanden. Men på trods af den ulykkelige slutning, så er historien alligevel en livsbekræftende fortælling om den rigtige, store, ægte kærlighed.

Historien er fortolket i et utal af sammenhænge gennem kulturhistorien og i denne balletversion af John Neumeier har den anerkendte koreograf genfortalt det voldsomme skæbnedrama samtidig med, at han har formået at bevare en uskyld og enkelhed, hvor forelskelsen er i centrum.

John Neumeiers balletversion til Prokofjevs bevægende og monumentale musik havde premiere på Det Kongelige Teater i 1974 og har efterhånden opnået kultstatus.

Romeo og Julie er et must see for alle, som elsker en god
kærlighedshistorie.

Læs hele programmet i vedhæftede pdf-fil.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

AF: BOB NIELSEN

Byrådet stemte imod dansk… 15. oktober 2021 kl. 06.47

AF: JOHN WENNERWALD

Sydkysten bliver grønnere 10. oktober 2021 kl. 23.23

AF: KURT HANSEN

Bogø vindmøller 05. oktober 2021 kl. 14.31

Annonce

ANNONCE