cookie-og-privatlivspolitik

4

Billeder


Klub FT

Blomsterkrydstogt på luksusskib i Holland

FÅ LEDIGE PLADSER - Oplev Hollands højdepunkter - det berømte forårsblomsterflor i Keukenhof, frilandsmuseet Zaanse Schans, verdens største blomsterauktion i Aalsmeer og det fascinerende krigsmuseum i Arnhem, samt naturligvis Amsterdam med kanaler og de karakteristiske trappegavlhuse.

Vi rejser med bus til Holland og har under opholdet base på det flotte 4+-stjernede flodkrydstogtskib M/S Leonora, hvor vi slapper af mellem udflugterne i land og hygger os med god mad.

OBS Vi har ikke flere suiter og kahytter på hoveddækket.
21. oktober 2018 kl. 10:47 Af Pia Winther

Annonce

Glæd dig til en uforglemmelig rejse gennem det charmerende hollandske landskab, som gennemskæres af kanaler og prydes af kønne gamle broer og idylliske byer.

I den nordlige del af landet besøger vi flådebyen Den Helder, som også er kendt for sine store tulipanmarker, samt den imponerende 32 kilometer lange og 90 meter brede dæmning Afsluitdijk. I Amsterdam skal vi på kanalrundfart og kan i ro og mag nyde byens atmosfære og smukke arkitektur.

Rejsen foregår i perioden 21. april – 26. april 2019.
Læs hele programmet i vedhæftede pdf-fil.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Vi opretter eget vikarbureau 21. april 2019 kl. 22.43

AF: FÆLLESRÅDET FOR SAKSKØBING OG OMEGN

Stop udvidelsen af… 18. april 2019 kl. 09.25

AF: TOM AHLQVIST

Guldborgsund kommuneplan 2019-2031 17. april 2019 kl. 10.06

AF: MARTIN WOUTERS

Hvorfor forvaltes landets… 15. april 2019 kl. 20.15

Annonce