cookie-og-privatlivspolitik
19. januar står i Benny Andersens tegn, når Klub FT arrangerer tur til DR Koncerthuset til arrangementet En aften med Andersen. Inden arrangementet får vi serveret tapas. Vi har billetter på 1ste balkon.
Foto: DR Koncerthuset

Klub FT

En aften med Andersen i Koncerthuset - UDSOLGT - turen gennemføres

TUREN GENNEMFØRES - HUSK CORONAPAS, ID OG MUNDBIND
Onsdag 19. januar 2022 er der mulighed for at få en særlig oplevelse i DR Koncerthuset, når Danmarks Underholdningsorkester og Per Vers præsenterer ”En aften med Andersen” i Koncertsalen. Med på scenen er en perlerække af solister: Bisse, Katinka, Rasmus Dissing, Bodil Jørgensen og Per Vers som fortolker Benny Andersens ord og sange. Klub FT har skaffet billetter på 1ste balkon. Inden arrangementet får vi serveret tapas i restauranten i Koncerthuset.
06. januar 2022 kl. 05:40 Af Pia Winther

Igennem et næsten 60 år langt forfatterskab, satte Benny Andersen ord og musik på livets gang. Den folkekære digter og forfatter skrev ofte med humor og et smil på læben, men der var også plads til dobbeltmoralen, det sørgmodige og alvoren - historier, vi alle kender fra barndommen, i sangene om ”Svantes viser” med Povl Dissing, for ikke at glemme Benny Andersens på alle måder imponerende digtsamling.

KØB BILLET HER: https://avisfordele.dk/collections/folketidende/products/en-aften-med-andersen-i-dr-koncerthuset-inkl-opsamling-tapasanretning-m-m

I 2018 sov Benny Andersen stille ind, men efterlod sig et evigt elsket aftryk på dansk kultur. Et aftryk, som nu hyldes og fortolkes af Danmarks Underholdningsorkester i selskab med en perlerække af landets stærkeste og mest særegne soliststemmer: Sangerne Bisse, Katinka og Rasmus Dissing, skuespillerinde Bodil Jørgensen samt rapper og ordsmed, Per Vers.

Læs hele programmet i vedhæftede pdf-fil. BEMÆRK KORT TILMELDINGSFRIST.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Vindmøller og Power-to-x anlæg 14. januar 2022 kl. 00.23

AF: PER HØYEM

Leo Christensen og Vindmøller 09. januar 2022 kl. 11.48

AF: PER THOMSEN

Aotocampere Stubbekøbing 23. december 2021 kl. 18.41

AF: PER HØYEM

Power-to-x- anlæg og Vindmøller 23. december 2021 kl. 15.16

Annonce

ANNONCE