cookie-og-privatlivspolitik

2

Billeder

Vi skal bo på Hotel Abora Buenaventura, som er et stort hotel med mange faciliteter og en god beliggenhed centralt i Playa del Inglés. Fra hotellet er der cirka 500 meter til shoppingcentret Kasbah og cirka 800 meter til den dejlige sandstrand. Om aftenen er der underholdning og musik. Hotellet er helt nyrenoveret - og netop genåbnet efter en omfattende renovering og opgradering.

Klub FT

En uge med all-inclusive på Gran Canaria - rejsen er aflyst

I samarbejde med Best Travel tilbyder Klub FT en rejse til Gran Canaria i perioden 17. til 24. marts 2021. Vi bor på det 4-stjernede hotel Abora Buenaventur. Opholdet er med all-inclusive.
09. oktober 2020 kl. 05:57 Af Pia Winther

Annonce

Når vinterens mørke og kulde sænker sig over Danmark er det dejligt at kunne se frem til sol, varme og skønne oplevelser.

På Gran Canaria er vejret behageligt med varme og solskin året rundt og selv i vintermånederne ligger dagstemperaturerne typisk omkring eller over 20 grader - ideelt til afslappede slentreture og spændende udflugter!

Hvis Udenrigsministeret op til afrejsen fraråder rejser til destinationen, vil rejsen automatisk blive annulleret, og du vil få alle dine penge igen.

Læs hele programmet i vedhæftede pdf-fil. Rejsen er åben for tilmelding.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: RANDI HANSEN

afhentning af affald 23. januar 2021 kl. 22.58

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

Annonce