Annonce
Forside

Flodkrydstogt på Seinen - på forespørgsel

I samarbejde med Giba Travel tilbyder Klub FT dette spændende flodkrydstogt, som er det perfekte valg, hvis du er til fransk landsbystemning, spændende historie og god mad undervejs. Vi begynder rejsen med at opleve de spændende seværdigheder i byernes by, Paris, inden vi går om bord på skibet. Herfra fører Seinen os hele vejen op gennem Normandiets charmerende, frugtbare landskaber, hvor vi undervejs skal besøge det historiske Rouen, blomsterkysten samt det maleriske Honfleur. Afrejse 15. oktober 2022. Pris fra 11.795 kroner.

DAG 1 – 15. OKTOBER
Efter tidlig opsamling (vi samler op i Gundslev, Nykøbing, Sakskøbing, Maribo, Søllested og Nakskov) kører til Rødby, hvorfra vi sejler til Puttgarden. Når vi er ankommet til Tyskland, serverer vi et stykke morgenbrød samt buskaffe/te, mens vi kører sydpå. Vi holder også frokostpause, hvor vi serverer en madpakke med 3 halve, hertil 1 øl eller sodavand, og inden ankomst til overnatningshotellet får vi en kop eftermiddagkaffe/te og et stykke kage. Sidst på eftermiddagen ankommer vi til vores hotel til overnatning. Vi spiser aftensmad på hotellet.

DAG 2 – 16. OKTOBER
Efter morgenmaden fortsætter vi ned gennem Belgien til Frankrig og ankommer til Paris midt på eftermiddagen. Vi kører en kort byrundtur, hvor vi ser mange af de kendte seværdigheder som Concordepladsen, Napoleons Triumfbue og Champs-Elysées. Sidst på eftermiddagen ankommer vi til vores skib MS Botticelli, hvor vi bliver indkvarteret i vores kahytter. Vi nyder en dejlig middag om bord, mens skibet begynder sin sejltur på Seinen.

DAG 3 – 17. OKTOBER
Vi nyder formiddagens sejlads fra skibets soldæk og ser det fantastiske landskab og de små byer, der ligger ned til Seinen. Vi passerer gennem flere forskellige sluser, og efter en god frokost om bord ankommer vi til Les Andelys. Hvis tiden tillader det, besøger vi den gamle middelalderborg
Château Gaillard, som ligger omkring 90 meter over Seinen ved byen. Borgens opførelse begyndte i 1196 under Richard Løvehjerte, der både var Konge af England og Hertug af Normandiet. Retur til vores skib, hvor vi nyder middagen om bord. Om natten sejler skibet mod havnebyen Le Havre, hvor vi lægger til for natten.

DAG 4 – 18. OKTOBER
Efter morgenmaden forlader vi skibet og kører over Normandiebroen, en skråstagsbro, som spænder over Seinen og forbinder Le Havre med
Honfl eur. Det er også den sidste bro, der krydser Seinen, før den munder ud i havet. Vi kører til Honfleur, hvor vi går vi en byrundtur og oplever den gamle havn med bygninger og pakhuse til oplagring af salt. Kajen i Honfleur har altid været tilholdssted for kunstmalere. Vi ser den store, gamle trækirke St. Cathrinekirken, og der bliver lidt tid på egen hånd inden vi kører retur til Le Havre og vores skib. Fælles frokost om bord og herefter kører vi til de imponerende kridtklipper Ètretat. Øverst findes Notre-Dame-de-la-Garde-kapellet, som blev betragtet som en inspiration for mange malere. Retur til skibet sidst på eftermiddagen.

DAG 5 - 19. OKTOBER
Vi sejler hele formiddagen og med stop i Caudebac og Duclair ankommer vi til Rouen midt på eftermiddagen. Ved ankomsten går vi en tur gennem de charmende smalle gader til Vieux Marché - pladsen hvor Jeanne d’Arc i 1431 blev brændt på bålet og videre forbi Notre Dame katedralen som er udødeliggjort gennem Claude Monets berømte malerier af kirkefacaden i forskelligt lys. Rouen er et fantastisk spil mellem gotikkens pragtbygninger
og de normanniske bindin
gsværkshuse. Mange vil mene, at Rouen er Frankrigs smukkeste middelalderby - ikke uden grund. Vi vender tilbage til skibet i god tid inden aftens gallamiddag.

DAG 6 – 20. OKTOBER
Efter en god morgenmad om bord nyder vi formiddagens sejlads mod Paris. Vi ser den nye bydel La Défence med den store Triumfbue fra
1989, tegnet af danske Otto von Spreckelsen. Vi nyder sejlturen langs Seinen og ankommer til Paris midt på eftermiddagen.
Med vores bus kører vi til kvarteret Montmartre, hvor mange kendte kunstnere har boet og udstillet deres værker i denne livlige og farverige pariser-bydel. Vi ser kirken Sacre Coeur og nyder en kop kaffe på Place de Tertre, som emmer af folkeliv, og små hyggelige gader. Hvis tiden tillader det, kører vi en byrundtur, som fører os forbi Bastillepladsen, Opera Garnier og Louvre. Efter middagen om bord tager vi på en panoramasejltur på Seinen i det smukt aftenbelyste Paris,
hvor vi skal opleve Eiffeltårnet, Grand Palais, Orangeriet, Louvre og Nôtre Damekatedralen - en uforglemmelig sejltur, hvor Paris præsenterer sig på smukkeste vis.


DAG 7 – 21. OKTOBER
Krydstogtet nærmer sig sin afslutning, og nogle dejlige dage på Seinen er omme. Vi tager afsked med skibet og begynder hjemtur. Vi kører mod Tyskland til vores overnatningshotel, og vi spiser middag på hotellet.

DAG 8 - 22. OKTOBER
Vi ankommer til Danmark sidst på dagen.

INKLUDERET I PRISEN
- KØRSEL
- FÆRGEOVERFART RØDBY-PUTTGARDEN
- 2 X OVERNATNING I TYSKLAND
- RUNDSTYKKE OG BUSKAFFE/TE PÅ AFREJSEDAG
- MADPAKKE INKLUSIV 1 STK. DRIKKEVARE PÅ AFREJSEDAG
- BUSKAFFE/TE OG KAGE PÅ AFREJSEDAG
- MORGENMAD OG AFTENSMAD PÅ AFREJSEDAG
- 5 NÆTTER PÅ MS BOTTICELLI I VALGT KAHYT
- HELPENSION OM BORD
- 1 X GALLAMIDDAG
- VELKOMSTDRINK MED KANAPÉ
- ALL INCLUSIVE OM BORD FRA KLOKKEN 11.00-23.00
- BYRUNDTURE I ROUEN, HONFLEUR OG PARIS
- ALLE PASSAGER- OG HAVNEAFGIFTER
- KUFFERTSERVICE VED IND- OG UDSKIBNING
- REJSELEDER PÅ HELE REJSEN
- KLUB FT REJSELEDERSERVICE

IKKE-INKLUDERET I PRISEN
- DRIKKEPENGE TIL PERSONALET PÅ SKIBET (10 EURO)
- FROKOST PÅ HJEMREJSEDAG
- ANDET DER IKKE ER NÆVNT

Foto: Denis MERCK
France, Calvados (14), Honfleur, le Vieux-Bassin, le quai Sainte-Catherine
  • Paris-seine 2020
  • Denis MERCK
    Foto: Denis MERCK
  • Étretat
  • facade-g642a056c8_1920
  • France, Calvados (14), Honfleur, le Vieux-Bassin, le quai Sainte-Catherine
  • Boen- normandiet
  • MS-Botticelli-Seine-CroisiEurope
  • Kabine - Botticelli
  • honfleur-g6629fcd44_1920
  • rouen-2021
  • rouen-gd8543fe74_1920
  • rouen-kirke-2021
  • Seinen21
Annonce
Guldborgsund

Sofie Amalie lever med en livslang gæld

Sundhed

Foruroligende kortlægning: Her er risikoen for tidlig død voldsom

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Sofie Amalie lever med en livslang gæld

112

Færgerejsende fanget: Havde farlig genstand gemt i tasken

Sundhed

Foruroligende kortlægning: Her er risikoen for tidlig død voldsom

Sport

Ny landsholdstrøje overrasker med lokal detalje

Lolland

Opråb fra sognepræst: Risiko for, at kirken lukker

Guldborgsund

110 nye boliger på vej: - Jeg må lige knibe mig selv i armen

112

Alt, alt for hurtigt: Bilist kørte 91 km/t inde i byen

Sport

Få måneder før OL: To NFH-spillere udtaget til landsholdet

Vejret

Lunefuldt forårsvejr bringer regn og blæst - og en smule sol

Indland

Cirka 840 kilo narko er fundet ved Sjællands Odde

Indland

Gør klar til massiv oprustning mod ny pandemi

Erhverv

Snart sparkes kæmpebyggeri i gang: - Samarbejdet er fremragende

Guldborgsund

Truet træleopard bidt ihjel: - Helt ekstremt øv

Sport

Ærlig cheftræner efter nederlag: - Vi kan ikke bare krølle Skive sammen

Guldborgsund

Nyt telefonbedrageri: Sådan snød de hævekortet fra ældre

Annonce
Annonce
Erhverv

Prisvindende lokal møbelproducent begæret konkurs

112

Nu udrustes vores lokale politi med strømpistoler

Sport

Spændende pokallodtrækning: - TSØ skal møde gamle kendinge

Guldborgsund

Derfor fløj kampflyene over Falster

112

Forsøgte at stikke af fra politiet: Forklaringen fandt de på hans bopæl

112

Tiltalt for drab på spædbarn vil skilles

Guldborgsund

Her er de udfordret af opkørte stier