cookie-og-privatlivspolitik

Klub FT

Hyldestkoncert for Bent Fabricius Bjerre - UDSOLGT

29. august 2021 har du mulighed for at opleve Bent Fabricius-Bjerres magiske bagkatalog til en fortryllende aften, hvor en af Danmarks største musikalske pionerer og de kendte folkekære melodier bliver hyldet af hans musikalske venner i Koncertsalen.
05. januar 2021 kl. 16:34 Af Pia Winther

Klub FT har skaffet rigtig gode billetter på 1ste balkon. Inden koncerten nyder vi en tre-retters middag i restauranten i Koncerthuset.
Koncerten begynder klokken 20.

Genoplev Bent Fabricius-Bjerres største melodier, når en række musikere, der gennem årene har været tæt på komponisten og spillet med ham frem til hans død, spiller hans bagkatalog og fortælle historier om en af Danmarks største ikoner. På scenen kan man opleve Eddie Skoller, Trine Pallesen, Mathias Heise og strygekvartettet Live Strings.

Læs hele programmet i vedhæftede pdf-fil. Arrangementet er åben for tilmelding på mail, vi åbner for telefonisk tilmelding tirsdag 29/12 klokken 9. Som altid er billetterne delt i to lige store dele, en til mailtilmeldinger og en til telefoniske henvendelser, så alle har en mulighed for at komme med.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PAW HALLANDSON

Det skriger til himlen! 09. maj 2021 kl. 20.40

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18

AF: LARS RASMUSSEN

Solcellepark Grænge Åbent… 01. maj 2021 kl. 09.17

Annonce

ANNONCE