cookie-og-privatlivspolitik

Klub FT

Hyldestkoncerten Black Voices - UDSOLGT

Caroline Henderson har samlet et stjernespækket hold bestående af nogle af nutidens mest personlige stemmer til at hædre sorte kvindelige solister, komponister og musikere gennem tiden. Klub FT har skaffet billetter på 1ste balkon 18. september 2021. Inden koncerten, der begynder klokken 21, nyder vi en tre-retters middag i Koncerthusets restaurant.
19. maj 2021 kl. 06:00 Af Pia Winther

Under titlen ”Black Voices - A Tribute” går Caroline Henderson, Barbara Moleko, Karen Mukupa, Nabiha og Iris Gold sammen om at fortolke nogle af historiens mest markante stemmer og give publikum en helt
ekstraordinær koncertoplevelse.

På setlisten vil publikum kunne opleve fortolkninger af legender såsom Billie Holiday, Ella Fitzgerald, Aretha Franklin, Tina Turner, Diana Ross, Whitney Houston, Sade, Grace Jones, Nina Simone,
Beyonce, Alicia Keys, Erykah Badu, Janelle Monaè og mange flere.

Inden koncerten nyder vi en tre-retters middag i Koncerthusets restaurant, inden vi skal opleve koncerten klokken 21. Arrangementet er åbent for tilmelding.

Læs hele programmet i vedhæftede pdf-fil.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Farvel Mutti 26. september 2021 kl. 23.05

AF: MOGENS H CHRISTENSEN

Borgmesteren er nede 24. september 2021 kl. 13.46

AF: TOM AHLQVIST

Vi skal værne om vores kulturarv: 21. september 2021 kl. 22.13

AF: DITTE RUST

Spoiler: Poolhusene i… 21. september 2021 kl. 12.35

Annonce

ANNONCE